Tak czy tak bedzie kaszana.
ja mysle ze to chyba niepotrzebny bajer

W/g mnie potrzebny.Jak coś się zesra po trasie będziesz wiedział,że to problem z ladowaniem.Dzwonisz do kumpla a on błyskawicznie przyjeżdża puszką z pomocą i przywozi aku,regler i ...........2 sexi pocieszycielki,które zamontują uszkodzone rzeczybodzioprince pisze:A co wam da taki wskaźnik jak będziecie w trasie i pokaze nagle ze nie laduje to co zrobicie?
Tak czy tak bedzie kaszana.
ja mysle ze to chyba niepotrzebny bajer
będziesz stał na deszczu - i nagle zatrzyma się czarne BMW - wielkie jak parowóz, wyskoczy kark , otworzy bagażnik - aż mi się ciepło zrobiło - i.....Fazer72 pisze:Jak będziesz wiedział , że Ci padło ładowanie to możesz wyłączyć światła i dojechać w miejsce gdzie można usunąć usterkę . Gdy nie wiesz , to poprostu staniesz i .....
Ketchup pisze:będziesz stał na deszczu - i nagle zatrzyma się czarne BMW - wielkie jak parowóz, wyskoczy kark , otworzy bagażnik - aż mi się ciepło zrobiło - i.....Fazer72 pisze:Jak będziesz wiedział , że Ci padło ładowanie to możesz wyłączyć światła i dojechać w miejsce gdzie można usunąć usterkę . Gdy nie wiesz , to poprostu staniesz i .....
z bananem na twarzy wyciągnie piątkę paliwa i rzuci tekst - "widziałem, że stoisz i pomyślałem, że Ci się paliwo skończyło, więc zawróciłem do stacji, kupiłem bańkę i paliwo"
nim zacyknełem o co mu chodzi parę chwil minęło, po czym mu wyjaśniłem, że to ładowanie i czekam na transport - grzecznie odpowiedział, że się na tym nie zna i odjechał
całkiem niezły powód, żeby sobie kupić wskaźnik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 57 gości