RC36 Projekt
Re: RC36 Projekt
no tak z dupy to wygląda z przodu
a z jedną okrągłą wszystko bylo takie bardziej zwarte. Troche jak jakiś ducat w golasie czy moto guzzi. Jakby nie wystające badziewia po bokach motocykla zbiorniczki i inne takie.

osobiście do mnie najbardziej przemawia

- łukaszpolanek
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: małopolskie
jak bys dorobił maske do tych soczewek taką jak wszyscy , a poźniej z drutu takie coś jak on ma?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
sie pomysli jeszcze. Felgi poszły do lakierowania dzisiaj, w poniedziałek będą.
natomiast zająłem się z kumplem siedzeniem pasażera i jeszcze zrobie kierowcy pod kolor bo jest aktualnie niebieskie :
PRzed :

Tapicer chciał 150 za obie.. myśle "idz pan w ch*j " , chwila namyslu - lecimy po materiał. Niebieską skaj dostalismy za free, ale stwierdzilismy ze czarna bardziej bedzie pasowac. 1mb szer. 0,5m - 15zł i lecimy z tematem.

efekt końcowy :

Od spodu nie pokaże bo już nie jest tak elegancko hahaha, ale niech to zostanie tajemnicą.
natomiast zająłem się z kumplem siedzeniem pasażera i jeszcze zrobie kierowcy pod kolor bo jest aktualnie niebieskie :
PRzed :

Tapicer chciał 150 za obie.. myśle "idz pan w ch*j " , chwila namyslu - lecimy po materiał. Niebieską skaj dostalismy za free, ale stwierdzilismy ze czarna bardziej bedzie pasowac. 1mb szer. 0,5m - 15zł i lecimy z tematem.

efekt końcowy :

Od spodu nie pokaże bo już nie jest tak elegancko hahaha, ale niech to zostanie tajemnicą.

- siwyR6
- teksciarz
- Imię: Sławomir
- województwo: śląskie
no i właśnie dla tego tapicer chciał 150 plnów 

Nie każde zwycięstwo prowadzi do celu, lecz każda porażka do niego zbliża.
Dlaczego? bo dalej nie wiem?
żeby przyje*** pistoletem ok 15 zszywek ? za 30zł od siedzenia mógłby to zrobic a i tak by zarobił a sie nie narobił. 15 minut moze nam zeszło we 2.
A od spodu nie widać to co za różnica
technicznie trzyma mocno, ale wizualnie nie jest superowo, ale daje rade 
Sorry, ale za 150pln to ja bym kupił materiału na 30 takich siedzen licząc zszywki i skaje.

A od spodu nie widać to co za różnica

Sorry, ale za 150pln to ja bym kupił materiału na 30 takich siedzen licząc zszywki i skaje.

- łukaszpolanek
- pisarz
- Imię: Łukasz
ważne żeby w dupsko było wygodnie , eleganckie
- Niron
- klepacz
- województwo: lubelskie
wszyło naprawdę elegancko 

„If everything seems under control you’re just not going fast enough”
CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI
CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI
średnio jestem zadowolony z efektu.. Kolor fajny, może ciut za ciemny, ale co najgorsze to widać firany z bliska pod swiatlo. Z daleka nawet ujdą. Ale to chyba wina felgi.. nie wiem, albo za grubo wypiaskowane.

- Philip169K
- teksciarz
- Imię: Filip
ale kolor ooo masakra
piknie wyszła 

Motór jest, Motór był i Motór będzie! LWG!
Tłumik Doma Racing
Tłumik Doma Racing
Na żywo jest mniejszy połysk i ciemniejszy nieco, ale sie zobaczy w słoneczny dzień bo teraz to lipa. Nie da rady złapać normalnego koloru aparatem w tel
jak zrobisz tak wyjdzie.
Np na jednym zdj wychodzi wiśnia, na innym czerwony wpada w różowy, na jeszcze innym jest czysta czerwień jasna. A felgi są raczej krwisto czerwone.
Ktoś wie czy da rade kupić w normalnej cenie nowe nakrętki na sruby od kół? Czy może lepiej je wypolerować ew. kupić czarne nakładki plastikowe?
http://allegro.pl/nakladki-na-sruby-szp ... 46872.html

Np na jednym zdj wychodzi wiśnia, na innym czerwony wpada w różowy, na jeszcze innym jest czysta czerwień jasna. A felgi są raczej krwisto czerwone.
Ktoś wie czy da rade kupić w normalnej cenie nowe nakrętki na sruby od kół? Czy może lepiej je wypolerować ew. kupić czarne nakładki plastikowe?
http://allegro.pl/nakladki-na-sruby-szp ... 46872.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- belkot
- klepacz
- województwo: śląskie
Wypoleruj stare.
Felga mogla byc za grubo wypiaskowana. Dotykales ja po piaskowaniu? Byla chropowata? Po piaskowaniu musi byc gladka inaczej lipa
Felga mogla byc za grubo wypiaskowana. Dotykales ja po piaskowaniu? Byla chropowata? Po piaskowaniu musi byc gladka inaczej lipa
tak też mi się zdaje, że za grubo wypiaskowana była. Ale przyjrzałem się innym felom malowanym u innych użytkowników różnych motocykli i u większości z bliska widać firany.
Kwestia tego typu, że nie ma dołków czy dziurek po piaskowaniu, ale jest lekka struktura. Ktoś się orientuje czy jest opcja czymś ruszyć te fele, żeby nadać im więcej połysku i zabezpieczyć przed syfem?
Nakrętkami się zająłem, bo nówki raczej trudno dostępne i drogie... chciałbym czarne, ale te chyba tez będą ok.

Po :

Kwestia tego typu, że nie ma dołków czy dziurek po piaskowaniu, ale jest lekka struktura. Ktoś się orientuje czy jest opcja czymś ruszyć te fele, żeby nadać im więcej połysku i zabezpieczyć przed syfem?
Nakrętkami się zająłem, bo nówki raczej trudno dostępne i drogie... chciałbym czarne, ale te chyba tez będą ok.

Po :

- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Nie wiem czy da się wypiaskować takiej felgi na gładko.sam kiedyś oddałem swoje od RC36I to facet który je piaskował mówił że bardzo cięzko było ruszyć lakier oryginalny.belkot pisze:Felga mogla byc za grubo wypiaskowana. Dotykales ja po piaskowaniu? Byla chropowata? Po piaskowaniu musi byc gladka inaczej lipa
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.