A Ruda jakoś mnie nie oślepia..........to tyle odemnie
jeśli się mogę wtrącić, chciałbym zarzucić żarówki PHILIPS BLUE VISION H4 ( koszt = 60zł więc nie mało za 2 żarówki ) bo mam zdjęte wszystkie detale, zrobiłbym to odrazu, tylko nasuwa się pytanie, bo juz różne słyszałem na ich temat dyskusje.
- dlaczego wytrzymują miesiąc, 3, 5 ? a nie np.....rok.....średnio zużywają się czy tam przepalają w szybszym czasie niż żarówki standardowe (mniemam że ich wartość światła to 4000 ) słysząłem, że są to objawy wstrząsów w motocyklu, ale śmigając na zapalonej żarówce ( a w moto tak jest ) niby jest mniejsze zagrożenie jej szybkiego zużycia
YACO lub inny szanowni, wytłumaczcie mi to ....... byłą mowa o żarniku ?? chodzi mi o tą część, która wytwarza światło.....tą jak to nazywam "sprężynkę" ,że niby gdy jest rozgrzana jest bardziej giętka i podczas wstrząsu pracuje, a nie np rozrywa
nie narzekam na światła w 800ce ale jak śmigam na winklu to musze długimi podratować się nieraz......bo albo szybko jadę.....albo winkiel ciasny....dohamowując schodzą światłą.....i tak to wygląda.....
a światło chciałbym mieć białe lub trochę blue