Kuba, właśnie o takim też myślę złoto/brązowym co w vitku były

Ja mam złote ale mam grafitowo-czarną VFRkę. Myślę jednak, że ze srebrną też by fajnie wyglądały. Kolor moich wybierałem sobie sam z palety kolorów. są malowane proszkowo podkładem, później złoty metalik na bazie wody chyba a na koniec lakier proszkowy.kiki pisze:december74 - za bogato w kolory jak dla mnie.
Przywal białekiki pisze:Pany, z racji iż na tył będzie wędrowała u mnie fela 8 ramienna mam pytanie- jaki kolor byście dali do srebrnego lakieru moto?
Teraz moje fele są czarne a rantem polerowanym, ale ta nowa felga jest pomalowana proszkowo i póki co nie mam w okolicy zakładu żeby to chemicznie sciągnął. Zostanie pewnie piaskowanie a po piaskowaniu już rantu nie będę polerował bo za bardzo zniszczy się powierzchnia fegi.
kolektory zmieniałeś na nierdzewne ?
Kolektory nierdzewne Black Widow.kiki pisze:kolektory zmieniałeś na nierdzewne ?
Może wiesz jaki kolor RAL?Ten ciemny złoty?kiki pisze:december74 - za bogato w kolory jak dla mnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości