RC36 Projekt
Re: RC36 Projekt
optycznie jest w kit,ale za mocno lece na bak i kiere. jajogniot i na gume nie wstaje. A moto wyglada teraz jak do draga haha

- belkot
- klepacz
- województwo: śląskie
Tył bardzo fajny. Od czego jest ten zadupek? Przod wyglada jak nie dokonczony projekt. No niestety trzeba sie bardzo nakombinowac zeby zrobic z motocykla z owiewkami streeta. Po prostu producent nie dbal o to aby pod owiewkami bylo ladnie bo po co?
bo to jest niedokonczony projekt ;D zrobione jest moze ze 40% calosci.
- Philip169K
- teksciarz
- Imię: Filip
- województwo: małopolskie
- belkot
- klepacz
- województwo: śląskie
no to czekam na efekt finalny..dzi-es pisze:bo to jest niedokonczony projekt ;D zrobione jest moze ze 40% calosci.
budżet mnie ogranicza bo to co robie robie z kasy po sprzedanych czesciach. zadupek kupilem za 150 wiec tanio. po znajomosci swap 40-50 za materialy. Jeszcze cos rzuce koledze za robote bo 2 dni tam spędzilismy. W jakims zakladzie by mnie scisneli na pare stowek. jakby co moge dac namiary na magika w Lubelskim. Głownie spawanie stali i klimaty cafe/bobber ale sporo ogarnia i lubi to robic.
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Ja bym obniżył zadupek, a zawiechy nie ruszaj.
tak tez chyba zrobie, na dolnych ramionach troche skrócic to bedzie mniej agresywny kąt. ale sety i tak musze cholera podniesc. I tak chcialem to zrobic bo zahaczylem ze trzy razy na winklach i teraz sie boje za kazdym wiekszym zlozeniem.
masz moze gdzies wiecej zdj tego typu wynalazków? tu by podniosl ze 3cm i na nozce z 1cm i by bylo. tylko bym popatrzyl na inne przyklady.łukaszpolanek pisze:z blachy bys takie cos dorbobił i by moze ze 3 cm podniosł
co do setów, dystans blaszka czy może "trójkąty setów wyspawac od nowa?
blaszka by dala ze 3cm ale sety by sie troche cofnęły... efekt moze byc podobny jak teraz...

blaszka by dala ze 3cm ale sety by sie troche cofnęły... efekt moze byc podobny jak teraz...

- łukaszpolanek
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: małopolskie
nie mam ,jedno zdjęcie znalazłem
ok, skocze opuscic troche dolne mocowania zadupka to troche opadnie. wtedy mniej roboty z setemi bedzie.
Takie coś widziałeś ?
https://www.youtube.com/watch?v=GypM_Voj7-s
https://www.youtube.com/watch?v=GypM_Voj7-s
Albo to..tez daje do myślenia...buzzzz.ale dupka zgrana chyba.
ten klip widzialem. cały internet przekopalem w poszukiwaniu wszelkich projektow na vfr 750. poki co zamowilem zestaw nowych kierunkow i felgi jutro do piachu daje