Co o tym myślicie??
W Polsce jeszcze takiego bajeru nie widziałem.
Ciekawe, czy się nie trzęsie w trakcie jazdy...

Cholernie, jak słońce złapie "dobry" kąt to nawet blenda czasem nie pomaga w 100%. Wydaje mi sie, że to z lekka dekoncentrująca sprawa, ja bym poczekał aż Reevu dojdzie do normalnej cenyjuhass pisze: Poza tym mając słońce za sobą jazda z czymś takim musi być upierdliwa.

W to się nie gapimy w czasie jazdy tylko używamy jak stajemy na skrzyżowaniu np. by sprawdzić czy koło nas nie stoi jakiś idiota na rowerze, który wystartuje równo z nami i się nam wpierdzieli pod koła jak już będziemy skręcać.Arnold pisze:Pewnie do "oglądania" martwych punktów obok motocykla.

Bo ja miałem i niestety nie dam grosza za ten kask. Byłem bardzo pozytywnie do niego nastawiony, z zamiarem kupna, ale po przymiarce stwierdziłem, że a) jako kask jest po prostu słaby
 Bo ja miałem i niestety nie dam grosza za ten kask. Byłem bardzo pozytywnie do niego nastawiony, z zamiarem kupna, ale po przymiarce stwierdziłem, że a) jako kask jest po prostu słaby  b) to niby lusterko wsteczne jest strasznie niewygodne w używaniu, malutkie i męczy spoglądanie w nie, nie wspominając o tym co tam możemy zobaczyć. Idea świetna, ale póki co gorzej z wykonaniem.
 b) to niby lusterko wsteczne jest strasznie niewygodne w używaniu, malutkie i męczy spoglądanie w nie, nie wspominając o tym co tam możemy zobaczyć. Idea świetna, ale póki co gorzej z wykonaniem.
 Spróbuj się nie gapić w lustro, które masz umieszczone centralnie przed sobą
 Spróbuj się nie gapić w lustro, które masz umieszczone centralnie przed sobą  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości