Kompletny tuning rc46
Kompletny tuning rc46
Witam wszystkich forumowiczów,jakis czas temu pojawił się w mojej głowie pomysł konkretnego tuningu mojej 800ki z niedelikatna przeszłością(chyba wszystkie plastiki kleiłem i szpachlowałem bez jakiegoś mechanicznego uszkodzenia reszty podzespołów),mój plan : zmienić tył od vitka-tanio można nabyć w porównaniu np do tylnej lampy którą i tak mam pękniętą,wydech jakis carbonik oczywiście górą albo tak jak w vitku pod siedzeniem,przód póki co reflektorki od czegoś z podwójnymi reflektorami np cbr 600 rr 2004/2005 (to tylko przykład).Wachacz lagi felgi i raczej rama pomalować na ciemną czerwień metalik i póki co zadupek i bak na biało.W tym momencie pomysł mi sie kończy i mam nadzieję że coś podsuniecie bo zamierzam zacząć na dniach.Nie krytykujcie jeśli was to nie interesuje bo liczę na pomoc ludzi którym ten pomysł się podoba.Mile widziane sugestie i pomysły
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Kompletny tuning rc46
oczywiście owiewka przerobiona pod nowe reflektory,lusterka z kierunkowskazami prawdopodobnie od xx kierownica bez zmian oprócz manetek i ewentualnie wydłużone boczne owiewki
- Roadrunner
- pisarz
- Imię: Pawelec
Pomyśl nad zmianą zbiornika paliwa. Pasuje bak od vteca, trzeba tylko przerobić mocowanie baku pod siedzeniem. Pompę paliwa, czujnik poziomu, wlew i wężyki przekładasz ze swojego.
http://fb.com/House-of-Customs-647011255358927
PS: naklejki klubowe -> viewtopic.php?f=79&t=19837&p=311709#p311709
PS: naklejki klubowe -> viewtopic.php?f=79&t=19837&p=311709#p311709
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
wpierw to z grubsza wykalkuluj koszty takiej operacji zadupki lampy malowania baki wydechy tego za 5 pln nie kupisz.
Witam,potrzebuję pomocy przy przeróbce ogona na vtec'a,mam już wydech i ogon i wszystko rozebrane kompletnie.Przydałyby się rady co do przeróbki stelaża,pozdrawiam
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Myślę, że kopalnię pomysłów na to jak i w jaki sposób, znajdziesz u ...Roadrunner`a
Powodzenia w projekcie, bo jeszcze dużo, albo i więcej pracy oraz różnorakich niespodzianek przed Tobą

Powodzenia w projekcie, bo jeszcze dużo, albo i więcej pracy oraz różnorakich niespodzianek przed Tobą

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Plan zrealizowany
Dużo pracy która mnie zaczynała przerastać momentami ale jestem zadowolony,jeszcze pare drobnych poprawek

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- bywalec
- województwo: podkarpackie
łaaadna, "podobamiesie"
Dużo roboty było z przerobieniem zadka? A i malowanie zacne. Może jakiś fotoreportaż/fotodokumentacja? :>

Będzie fotoreportażyk,robiłem zdjecia specjalnie dla was ale skleje pare słów po weekendzie a roboty zaj....ście dużo
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Mam mieszane uczucia. Mi się osobiście nie bardzo podoba dupa VTECowska w FIstaszku. Fistach jest zbyt obły. Nowe oczy trochę to ratują ale z drugiej strony nie jestem zwolennikiem takich przeróbek. Wygląda trochę jak Yamaha R7 albo któreś tam Kawasaki. No ale Tobie to się ma podobać, a nie innym. 

- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
Ładnie wyszło, gratki za wytrzymałość przy pracy 

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Inwencja, pomysł i wykonanie. 
Dość ciekawe, acz nietypowe połączenie dwu modeli.
Najważniejsze, że coś w sobie ma i właścicielowi się podoba, bo się podoba??

Dość ciekawe, acz nietypowe połączenie dwu modeli.

Najważniejsze, że coś w sobie ma i właścicielowi się podoba, bo się podoba??

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dzięki dzięki,a co myślicie o przodzie-czacha?
- antek
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: śląskie
Kawał dobrej roboty

Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu…