Crashpady
- Kajzer
- teksciarz
- Imię: Jarek
Re: Crashpady
A pytanko ode mnie . czy nie masz czasem padów do RC36/1 rocznik 93? Bo jestem teraz na etapie kładzenia świerzuśkiego lakieru i jakieś zabezpieczenie by się przydało. 

- lasooch
- teksciarz
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
Sprawdzę jutro w warsztacie. Albo mam na stanie, albo będę miał w przeciągu kilku dni
W razie czego zapraszam na
PW

Triumph Tiger 1050 << bikepics
- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
Cieszę się bardzo, że przypadły Wam do gustu
Oby nigdy nie były testowane w boju 
A tego to się nie da przewidzieć
.

A tego to się nie da przewidzieć

LWL 74HN
Ja również dziękuję LASOOCH !!!
Crashpady zamontowane i wyglądają rewelacyjnie.
POLECAM !!!!

Dzięki.
Pozdr.
Crashpady zamontowane i wyglądają rewelacyjnie.
POLECAM !!!!

Dzięki.
Pozdr.
- DeVeDe
- pisarz
- Kontakt:
no jeszcze ja czekam na przesylke 

witam,
Czy jest ktos na forum zorientowany czy mozna przymontowac crashpady do rc46 w miejscu gdzie boczne owiewki sa mocowane do ramy (w okolicy kolana). Jak dla mnie to wydaje sie byc lepszym rozwiazaniem bez przewiercania owiewek??
z gory dzieki za odp, pozdr
Czy jest ktos na forum zorientowany czy mozna przymontowac crashpady do rc46 w miejscu gdzie boczne owiewki sa mocowane do ramy (w okolicy kolana). Jak dla mnie to wydaje sie byc lepszym rozwiazaniem bez przewiercania owiewek??
z gory dzieki za odp, pozdr
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Nie spełnią swojego zadania bo tam jest zwykłe blaszane mocowanie owiewki. A nawet gdyby próbować je wymienić na coś mocniejszego to też lipa bo gwint w ramie jest chyba M6.
EDIT
Widzę że masz V-Tec'a. To w takim razie nie wiem. Przypuszczam, że jednak będzie tak jak w fistaszku. Ale niech wpis zostanie dla innych użytkowników.
EDIT
Widzę że masz V-Tec'a. To w takim razie nie wiem. Przypuszczam, że jednak będzie tak jak w fistaszku. Ale niech wpis zostanie dla innych użytkowników.
- DeVeDe
- pisarz
- Kontakt:
"Przesylka bardzo szybka, kontakt bardzo dobry, crashpady bardzo fajnie wykonane. Polecam tego forumowicza"

hmm, wlasnie usunałbym te blaszki zastepujac konkretnym elementem przystawanym i na niego nakrecilbym crashpadaArnold pisze:Nie spełnią swojego zadania bo tam jest zwykłe blaszane mocowanie owiewki. A nawet gdyby próbować je wymienić na coś mocniejszego to też lipa bo gwint w ramie jest chyba M6
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- Kontakt:
ale tam jest śruba "6" chyba z tego co wiem, jak ona ma utrzymać 200 kg?
- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
kiki ma rację, a dokładnie 238kg masy rozpędzonej!!! Widziałem jak na Viciu gnie się szpilka od lasooha i krasz broni moto przed zerwaniem owiewkikiki pisze:jak ona ma utrzymać 200 kg?

Macie racje, '6' nie da rady. Ale dla mnie to miejsce jest lepsze jak zalecane
. Widzialem takie na allegro. Bardzo ładnie wygladało, ale na pewno tez mocno przerobione. I tu przeróbek pewnie było by duzo od spadania zaczynajac...
tnx za odpowiedzie:)

tnx za odpowiedzie:)
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- Kontakt:
no właśnie ładnie wyglądało... Masz jakieś dobre zdjęcia mocowań, jak to się przedstawia?
nie, ale jak znajde to pokaze
...chyba przyzwyczaj sie do mysli, ze trzeba przewiercic owiewki i tyle, chociaz szkoda bo pozniej dajmy na to przy sprzedazy kto moze tego nie chciec a dziura zostanie
...chyba przyzwyczaj sie do mysli, ze trzeba przewiercic owiewki i tyle, chociaz szkoda bo pozniej dajmy na to przy sprzedazy kto moze tego nie chciec a dziura zostanie
- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
krasze od lasooch'a można używać również jako spacerówki i chwile odpocząć w trasierom_vfr pisze:przy sprzedazy kto moze tego nie chciec