Ja mam zalozone dokladnie takie jak w pierwszym linku! Kupilem na ebay za 30funtow z chin. Wczesniej juz zakladalem podobny temat z pytaniem jak sie one sprawuja ( zanim je kupilem) i ktos powiedzial ze slabo w nich widac, ja powiem ze widocznosc jest delikatnie ograniczona w stosunku co do oryginalnych ale naprawde to nie przeszkadza, ja jezdze i widze jakos wszystko, same kierunki sa fajne a diody LED dobrze widocznie i nie prawda ze ich w dzien nie widac.
Lustro wykonane z jakiegos tworzywa ale wiodocznosc jak w szkle, nie rysuje sie tak jak ktos kiedys juz powiedzial, poza tym nie jest plaskie tylko tak jak powinno byc czyli sferyczne.
Wykonane sa z jakiegos dosc mocnego plastiku, przynajmniej sprawiaja takie wrazenie w dotyku i generlanie jak sie je ustawia to nic sie nie gnie tylko trzyma sie ladnie calosci.
Sam montaz jest troche klopotliwy poniewaz w Vitku sruby oryginalnego lusterka dokreca sie do ramy owiewiek a te lusterka sa przwidziane aby dokrecac jest nakretka od strony owiewiek co jest nie mozliwe a wiec trzeba albo zakladac oryginalne sruby albo jakies sobie dorobic bo za pomoca tych co sa w kaplecie nie dokrecisz niczego:/ no i podstawka mocujaca lusterka jest deko dluzsza niz miejsce do ktorego sie je dokreca ale to trzeba by sie naprawde przygladac zeby sie tego czepic:P
Generalnie jestem z nich zadowolony i przynajmniej nie bedzie mi ich zal gdy bym gdzies ktores ulamal bo 30 funciakow to nie wydatek

:D
Osobiscie moge polecic jezeli nie jestes jakis super hiper wymagajacy

.
P.S. No i wygladaja dosc fajnie
Z reszta sam ocen, kwestia gusty czy Ci sie beda podobac, bo mnie najbardziej to podobala sie cena

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.