Dacie wiare?
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Kumaty kamerzysta był już dziś i strzelił karpia siadając na 20 letnią vfr. Jego zdaniem to zx6r 02r nie jest tak narwany, na początku się przestraszył z lekka a póżniej już dawał lekkie popisy na szosie. Problem w tym że za dużo aut było i najbliższy termin to Boże ciało na kręcenie filmu. Fota dzisiejsza z podpisem kolegi na baku.........
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
robsonic, to ja dzisiaj kupie jakies czipsy i colę
Usiądę wygodnie w fotelu i będę wypatrywał tego filmu
189kg to niezły wynik....jak na fyfyryfy
P.S
Gratuluję kawału dobrej roboty

Usiądę wygodnie w fotelu i będę wypatrywał tego filmu

189kg to niezły wynik....jak na fyfyryfy

P.S
Gratuluję kawału dobrej roboty

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
- robsonic
- klepacz
- Kontakt:
Z tym filmikem to jeszcze trochę będę musiał poczekać.....leje i coś mi się wydaje że jutro będzie tak samo.
[ Dodano: 2010-06-09, 15:59 ]
Aloha! Dzis mialem filmik nagrac lecz znowu pada kur...... ać
najpozniej weekend powinien powstac jak pogoda dopísze
[ Dodano: 2010-06-09, 15:59 ]
Aloha! Dzis mialem filmik nagrac lecz znowu pada kur...... ać

fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

-
- bywalec
- Kontakt:
niezle to z plugiem wymysliles, ale widze ze tez pod bakiem tam gdzie kanapa nachodzila u ciebie kable widac itd...mam to samo, a nie chcesz schowac cewek pod rame? nie ma z tym az tak duzo roboty a oko cieszy
a ze tak ci idzie na gume to pogratulowac...duzo daje ta wysoka kierownica tez napewno...ja zmienilem przednia zebate na 1 zab mniejsza i na jedynce nie trzeba jej prosic , na dwojce to ze sprzegla trzeba juz strzelic pare razy udalo mi sie z 3 postawic i jechac ale to juz akrobacje byly potrzebne i jedna noga na tylniej stopce, co do opon ktore masz to podpisuje sie dwoma rekami pod tym co mowisz, ja na lepszych nie jezdzilem a tez mialem sporo opon i te wymiataja na winklach...kladziesz sie i jak mozg ci mowi ze zaraz moze uslizg zlapac to one moga jeszcze sie pochylic i jechac jak po szynach....kozaki

- robsonic
- klepacz
- Kontakt:
Jednak filmik bedzie póżniej.... Kolega który miał jezdzić leży w szpitalu po szlifie z rozwalonym kolanem. Sam nie za bardzo na gumie potrafie i nawet nie chce, wole profesionaliste na którego trzeba poczekać.
[ Dodano: 2010-06-15, 23:51 ]
1.wysoka pozycja kierowcy
2.waga
3.obciążenie elektryczne!
W samym liczniku rc36/1 jest chyba z 11 żarówek 5W = 55w! światła mijania: przód 55W jedna żarówka,tył 2x21W stop i pozycja 2x5W,kierunki strona to 2x21W. Razem to troche jest i dodatkowo,wiatrak,pompa
U mnie tylko lampa przód tradycyjna reszta led. Na światłach mam 13,9V bez 14,4V. Silnika nie obciąża alternator a ten wkręca się bez oporów. Odpalcie moto i słuchając pracy silnika włączcie światła.... Moto przycichnie,altek na wale robi swoje do tego jazda na światłach i jak jeszcze aku słabe to zaczyna się mocowanie z oporami.
[ Dodano: 2010-06-15, 23:51 ]
Mam już materiały i elektryka będzie nie widoczna, mam jeszcze kilka pomysłów bo nadal mam wrażenie przeładowanej sylwetki . Długo stała i dawno powinna być skończona. Vena wróciła to ważne! To że idzie na koło ma kilka przyczyn:KLEPPEUSZ pisze:niezle to z plugiem wymysliles, ale widze ze tez pod bakiem tam gdzie kanapa nachodzila u ciebie kable widac itd...mam to samo, a nie chcesz schowac cewek pod rame?
1.wysoka pozycja kierowcy
2.waga
3.obciążenie elektryczne!
W samym liczniku rc36/1 jest chyba z 11 żarówek 5W = 55w! światła mijania: przód 55W jedna żarówka,tył 2x21W stop i pozycja 2x5W,kierunki strona to 2x21W. Razem to troche jest i dodatkowo,wiatrak,pompa

-
- bywalec
- Kontakt:
wierze ci bo nawet w samochodzie jak wlaczysz swiatla to obroty spadaja a tam o wiele wiekszy moment i pojemnosc jest. a co dopiero w motorze. ja bym jeszcze zmienil o 1 zab w dol przednia zebate to by ta twoja niunia oszalala a predkosc by nieznacznie spadla tak jak u mnie do 230 teraz sie buja ale po co wiecej? i tak bardzo rzadko na maxa cisnelem a jeszcze teraz z ta mini owiewka to juz wogole...ciekawy jestem jak wyglada ta mini instalacja o ktorej wspominales i czy drogi to interes? U mnie tez wszytsko procz lamp przednich jest na diodach i tez duzo z niej zdjelem nawet centralna stopke...ale moj silnik juz wiele wycierpial wiec wybaczam ze nie podrywa sie jak kiedys
musisz pomalowac jeszcze swoja niunie w jeden kolor to juz wogole bezie kozak ale oczywiscie to rzecz gustu. zadupek i wydech zrobiles naprawde elegancko

- robsonic
- klepacz
- Kontakt:
Siemka
Specjalista od jazdy na kole raczej pozamiatany na jakiś czas, kolano totalnie rozwalone i noga zgina się we wszystkie strony będzie jakaś rekonstrukcja.... Więc czas na dalsze przeróbki odchudzające
Zmiana kolektora a raczej eliminacja puchy więc to około 5 kg mniej i zmiana stelaża zadupka na wycięty z R1 i ten waży 1,80 kg!!! Więc znowu trochę kilo zejdzie 
Specjalista od jazdy na kole raczej pozamiatany na jakiś czas, kolano totalnie rozwalone i noga zgina się we wszystkie strony będzie jakaś rekonstrukcja.... Więc czas na dalsze przeróbki odchudzające

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.