kolejny zarazony ;) VFR Streetfighter
-
- bywalec
- Kontakt:
no mam nadzieje ze przodu nie spieprze, a co do naklejki ninja to napewno zniknie bo bede plastiki malowal na czarno wszystkie ale narazie tyle tych przerobek i przymierzania ze i tak sie porysuje i tak wiec na koniec wszytsko pomaluje
mi tez sie rama podoba tylko strasznie slabo ta farba trzyma ;( jak beda jakies postepy to wrzuce foty bo narazie zabawa z instalacja no i zamki do siedzen trzeba wymyslac na nowo i takie tam bzdury co w h*j czasu zabieraja. mialo sie skonczyc w 2, 3 tyg a tu widze ze nie wiem czy do poczatku sezonu wyjade haha. pozdro wszystkim

-
- bywalec
- Kontakt:
grzegrzol pisze:Czy usunąłeś oryginalny lakier bezbarwny z ramy przed malowaniem?
tak, kiedys robiłem polerke ramy i wachacza wiec musiałem, teraz aby zmatowałem i heja tylko nie wiem czy to lakier bezbarwny czy to nie jest anodowane czy jakoś tam...bo ta powłoka to mi bardziej czymś w stylu ocynku podchodziła bo tak trudno ją było zedrzec ze szok, naprawde trzeba czasu i cierpliwości do tego. Teraz zmatowałem aby , dałem podkład do aluminium i na to farbe i koniec...nie dawałem lakieru bo chcialem maxymalny efekt matu