Jestem w trakcie oczyszczania przodu vfr-ki za wszystkiego i nadeszła pora na zamontowanie chłodnicy oleju gdzieś indziej niż przewidział to producent.... Szukałem po różnych stronkach i znalazłem chyba najbardziej ekstremalny patent
Sposób na chłodnice oleju...
- robsonic
- klepacz

- Imię: Robert
- Kontakt:
Sposób na chłodnice oleju...
Vitam!
Jestem w trakcie oczyszczania przodu vfr-ki za wszystkiego i nadeszła pora na zamontowanie chłodnicy oleju gdzieś indziej niż przewidział to producent.... Szukałem po różnych stronkach i znalazłem chyba najbardziej ekstremalny patent
Ciekawe czy to nie zaszkodzi silnikowi....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 
- Gacol
- klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Aha. Fajna ta chłodnica nie powiem pieknie umiejscowiona itd
A tak serio w temacie to mim zdaniem silnik dostanie po dupie z powodu braku chłodzenia oleju.Szczególnie często będzie wariował wentylator na chłodnicy bo to niby pierdoła a cała kinetyke silnika zmienia.Dość ostre posunięcie.niektórzy kombinują jak to zrobić a tu prosze "okrada" się fabryke
A tak serio w temacie to mim zdaniem silnik dostanie po dupie z powodu braku chłodzenia oleju.Szczególnie często będzie wariował wentylator na chłodnicy bo to niby pierdoła a cała kinetyke silnika zmienia.Dość ostre posunięcie.niektórzy kombinują jak to zrobić a tu prosze "okrada" się fabryke
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- grzegrzol
- pisarz

- Imię: grzegorz
Ja wepchnąłem swoją chłodnicę z lewej strony obok cylindrów (jak będę miał czas to dam foto) i żadnych problemów nie miałem. Jeździłem tak po Rumunii przy temperaturach powyżej 35 stopni i wentylator wcale nie włączał się częściej niż zwykle.

Niestety widać tylko przewody bo udało mi się ją wcisnąć do wewnątrz ramy. (nie mam narazie lepszego foto)

Niestety widać tylko przewody bo udało mi się ją wcisnąć do wewnątrz ramy. (nie mam narazie lepszego foto)
Ostatnio zmieniony pt 29 maja 2009, 13:11 przez grzegrzol, łącznie zmieniany 1 raz.