znikły światła lecz nie wszystkie rc36II

Macie problem z elektryką VFR? Zapraszam tutaj
Awatar użytkownika
jordan23
pisarz
pisarz
Imię: Krzysztof
Kontakt:

znikły światła lecz nie wszystkie rc36II

Post autor: jordan23 » pt 30 kwie 2010, 13:14

jadę sobie wczoraj jadę jadę , i tak coś sobie patrzę na kokpit :mrgreen: a tu mnie kieruneczki przy zmianie pasa ruchu nie migoczą znaczy mam na myśli te strzałeczki zielone, zjechałem sobie na bok, i wzrokowe rozpoznanie przeprowadzam: światło pozycyjne jest klakson jest, kierunek lewy brak, chociaż po kilku próbach włączania i wyłączania się pojawił ,lecz tylko na chwilkę .. gościnnie można by rzec
kierunek prawy brak, mijania i drogowe brak.. bezpieczniki ok
i teraz pytanko what happen ?? i najgorsze jest to z tego wszystkiego , że ja nie cierpię :bardzozly wręcz nienawidzę kabli ,kabelków przewodów i wszelkich pochodnych tego typu :bardzozly
proszę o łopatologiczne wyjaśnianie jeżeli takowe miałoby nastąpić.
z pozdrovieniami na weekend majowy ..Ja :mrgreen:
Vfr Rulezz!!
..DUM SPIRO SPERO !!

Awatar użytkownika
PETER
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: PIOTR

Post autor: PETER » sob 01 maja 2010, 12:13

Ja tam się nie znam ale poszukałbym wtyczki łączącej przełącznik przy kierownicy z instalacją motka rozłączył sprawdził styki popsikał np. supercontakt lub czymś podobnym i sprawdził czy wszystko działa :lol:
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"

Awatar użytkownika
Lex737
teksciarz
teksciarz
Imię: Wojtek
Kontakt:

Post autor: Lex737 » ndz 02 maja 2010, 20:50

PETER pisze:Ja tam się nie znam ale poszukałbym wtyczki łączącej przełącznik przy kierownicy z instalacją motka rozłączył sprawdził styki popsikał np. supercontakt lub czymś podobnym i sprawdził czy wszystko działa :lol:
PETER ma racja sprawdź styki pewnie gdzieś jest luz, jak nie na kostkach to przy zegarze na wtyczce, bo nie wydaje mi się żeby żarówki padły. Jak będziesz sprawdzał wtyczki przy zegarach sprawdź czy dochodzi jakieś napięcie.

Awatar użytkownika
Yaco
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: Yaco » ndz 02 maja 2010, 21:05

A podświetlenie zegarów i zegarek działają?
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka

Awatar użytkownika
jordan23
pisarz
pisarz
Imię: Krzysztof
Kontakt:

Post autor: jordan23 » czw 06 maja 2010, 20:42

podświetlenie zegarów działa i zegarek tyż, dopiero dzisiaj wróciłem z traski tak więc juterko sobie podzialam przy moto moto, mam nadzieję że któreś z powyższych rozwiązań będzie trafne :mrgreen:

[ Dodano: 2010-05-11, 15:57 ]
narychtowane !!! :huura :huura tak jak Peter wspomniał wtyczka pod zegarami nie stykała, ale wspólnymi siłami się udało się :mrgreen: dzięx 4 oll !!
Vfr Rulezz!!
..DUM SPIRO SPERO !!

ODPOWIEDZ