ustawienie zegarka w VFR VTEC

Macie problem z elektryką VFR? Zapraszam tutaj
grubyartur
Imię: Artur
Kontakt:

ustawienie zegarka w VFR VTEC

Post autor: grubyartur » pn 10 sie 2009, 16:56

Witam wszystkich Kolegów, a i Koleżanki od VFRek również.
Mam zapytanie o ustawienie zegarka w vitku po 2002roku - nie potrafię :oops: tego zrobić :cry . Na forum znalazłem tylko podpowiedzi jak uczynić to we wcześniejszych modelach. Według tych wskazówek dotarłem tylko do migającego czasowyświetlacza tzn: dwa guiki naraz na odpalonej stacyjce - no i miga ale za nic nie mogę przesunąć godziny ni minuty.
VT1100SHADOW, ZX636R, TRIUMPH SPRINT 900, VFR800VTEC - DOBRE BO NASZE JAPOŃSKIE.

Awatar użytkownika
Gregory
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Grzesiek
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: Gregory » pn 10 sie 2009, 19:50

Steruje się dwoma przyciskami. Najprawdopodobniej godzinę zmienia się na przycisku od temperatury silnika i powietrza. Pokombinuj a na pewno trafisz ;-)
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów

Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.

CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,

Awatar użytkownika
wszymon
bywalec
bywalec
Imię: Szymon
Kontakt:

Post autor: wszymon » wt 11 sie 2009, 07:31

jak już ci miga potem przytrzymujesz lewy przycisk od kilometrów i lecą minuty co 10 tak długa aż będziesz miał odp. godzinę. Potem jak nie robisz nic przez 8 sekund i nacisniesz obojętnie jaki przycisk to zatwierdzi godzinę, lub jak wyłaczysz stacyjkę to też zatwierdzi to co ustawiłeś.
był VFR 800A 2008 r.
nareszcie coś mocniejszego

ODPOWIEDZ