Światła mijania - 1 czy 2?
- laku81
- zadomowiony
- województwo: opolskie
Re: Światła mijania - 1 czy 2?
Ja spróbuję zakupić te 35W HS1 zobaczymy czy podejdzie i jak to będzie świeciło. W moim przypadku fabrycznie powinny świecić obie ale żarówki 45W.
- laku81
- zadomowiony
Żaróweczka HS1 pasuje idealnie dzisiaj sprawdzone. Hondzia cieszy mordkę dwoma światełkami co mnie bardzo cieszy, łączna moc żarówek to 70 W. Czyli wszystko po mojemu. Można pokusić się również o żarówki typu +40 % mocy i będzie już w ogóle super.
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
To co to masz za wersję, że.takie cudo ma być? USA, Kanada? Ciekawe jak z żywotnością.
- laku81
- zadomowiony
Według katalogu i VINu chyba USA. A te żarówki HS1 podejdą do każdej bo to trzonek jak ze standardowej H4. Cena za zwykłą żarówkę Osram HS1 35W też normalna w sklepie 12 zł. Ja zadowolony Hondzia świeci dwoma oczkami, regler zadowolony, facet w sklepie zadowolony, itd. Ale mówiąc poważnie to żarówka typowo motocyklowa tylko słabsza. A na przyszły sezon zakupię https://www.philips.pl/c-p/12636CTVBW/c ... #p-image-4 zobaczymy wtedy jak będzie świecić.
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
Pisałem dawno temu, reglera tym nie zabijesz, 800fi ma dwie na stałe włączone, ja u siebie miałem mostek i dodałem przekaźnik, bo jednak dwie naraz to więcej mocy niż jedna, zobacz sobie na schemat, bo możliwe, że w Twojej przekaźnik jest założony na krótkie, nie pamiętam już. Jeśli tak - wsadziłbym 2xH4
jakieś vision plus 90 powiedzmy i tyle, robiłem na takich żarówkach po 15kkm i nic się z nimi nie działo.
Regiel jaki masz? Moja miała DucatiEnergia, do tej pory w niej jest, bo sprzedałem kumpeli, a ona ciągle ma moją rc36II, ze światłami dwoma spiętymi.

Regiel jaki masz? Moja miała DucatiEnergia, do tej pory w niej jest, bo sprzedałem kumpeli, a ona ciągle ma moją rc36II, ze światłami dwoma spiętymi.