Zwarcie przy właczonych światłach
- Damo 88
- klepacz
Re: Zwarcie przy właczonych światłach
Pytam bo motocykl mimo garażowania był przykryty plastikowy Kondonem i zauważyłem ślady korozji , teraz błędy nie popełnię i przykryje kocem . Jestem ciekaw czy takie przechowywanie motocykla ma wpływ również na instalację .
Jeżeli Rozwiązałeś problem nie Zapomnij Odpisać .
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: kujawsko-pomorskie
Jak przykryjesz kocem to efekt będzie podobny.Damo 88 pisze:Pytam bo motocykl mimo garażowania był przykryty plastikowy Kondonem i zauważyłem ślady korozji , teraz błędy nie popełnię i przykryje kocem . Jestem ciekaw czy takie przechowywanie motocykla ma wpływ również na instalację .
Adam
- Damo 88
- klepacz
To zapewne słuszne spostrzeżenie , Wilgoć w zimie jest normą przecież to materiał wysychanie materiału w takich warunkach jest niemożliwe . Nic pozostawię bez przykrycia , i choć nie jestem zwolennikiem przepalania to w okresie zimowym co miesiąc będą odpalał .
Jeżeli Rozwiązałeś problem nie Zapomnij Odpisać .
- Marcinnelli
- zadomowiony
- Imię: Marcin
Tak mnie oświeciło nagle ;] Może po prostu masz gdzieś zwarcie że tak jara masę? albo wiązka jest już w słabej kondycji. Nie masz problemu z przepalającymi się bezpiecznikami?