miki84 pisze:tourmax
bawić się zawsze warto, pytanie tylko jak często i ile będzie pozorna oszczędność kosztować.miki84 pisze:Ma ktoś może namiary na te rzeszowskie reglery, czy nie warto się w to bawić??
only tourmax
miki84 pisze:tourmax
bawić się zawsze warto, pytanie tylko jak często i ile będzie pozorna oszczędność kosztować.miki84 pisze:Ma ktoś może namiary na te rzeszowskie reglery, czy nie warto się w to bawić??
To odpuść. Siądzie Ci za jakiś czas.k3_zgora pisze:Znajomy polecił mi poszukać regulator rodzimej produkcji, więc szukam.
Nie szukaj. Rodzimej produkcji można kupić i zamontować ale nie do VFR. Nawet rodzimy producent http://reg_mot.republika.pl/ powie ci, że jego reglery nie dają rady, a jak on ci nie powie to ja ci mówię. Na początku jest git ale w niedługim czasie na obrotach masz ładowanie rzędu 18-19v i poza reglerem palą się też kable instalacji.k3_zgora pisze:Znajomy polecił mi poszukać regulator rodzimej produkcji, więc szukam.
Sęk w tym, że tam jest kiepski przepływ powietrza i lepiej jest zastosować dodatkowy radiator np w postaci kawałka aluminium itp.k3_zgora pisze:... Jeszcze oprócz tego odsadziłem regulator od ramy o jakieś 6-8mm za pomocą podkładek, a to po to aby powietrze chłodzące przelatywało z dwóch stron regulatora. Jak zrobię foto to wkleję.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości