witam
mam wrazenie ze wyswietlacz LCD w mojej 800 FI , nie ma kompletnego podswietlenia w nocy, tzn od polowy lekko ciemnawo , duzo jest roboty aby sie tam dobrac i wymienic zaroweczki ?
Zegary - podswietlenie
- juhass
- pisarz
- Imię: Tomasz
- województwo: śląskie
Re: Zegary - podswietlenie
Jest stosunkowo dużo. 
Na początku trzeba zanabyć odpowiednie żarówki, aby nie szukać gdy już rozbierzemy moto.
Do ich wymiany konieczne jest kompletne zdemontowanie czachy oraz poluzowanie śrub trzymających zegary do stelaża. Dostęp dalej nie jest idealny ale wymienić się da. Poszukaj podobnego wątku, bo jakiś rok temu z tym walczyłem...

Na początku trzeba zanabyć odpowiednie żarówki, aby nie szukać gdy już rozbierzemy moto.
Do ich wymiany konieczne jest kompletne zdemontowanie czachy oraz poluzowanie śrub trzymających zegary do stelaża. Dostęp dalej nie jest idealny ale wymienić się da. Poszukaj podobnego wątku, bo jakiś rok temu z tym walczyłem...
- Revolut
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- województwo: podkarpackie
A żarówki to 12V 1,7W T10, całoszklana.
-
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: małopolskie
Mam to samo u siebie, będę dłubał dopiero jesienią lub zimą. Jakbyś uporał się z tym podświetleniem to zdaj proszę relację.
- Rychu
- pisarz
a to nie ruszam jak tyle roboty
wazne ze widac dokladnie paliwo i temperature , przebieg mnie mniej interesuje .

-
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: małopolskie
jest gdzieś temat na forum jak wymienić żarówkę w tych zegarach, ogólnie czacha do rozrkecenia, więc na teraz szkoda czasu