Stąd moje pytanie, czy da się do RC36 II wstawić ten, podobno najlepszy z najlepszych, regulator?
Wiem, że do Fi wchodzi, ba, chyba nawet powstała wersja z wtyczkami dla Hondy. Szukałem info o podpięciu do 4th gen, ale wszędzie jest tylko o 5-tej. Właściwie jest to ten sam typ regulatora co wcześniej ludzie kombinowali z regulatorami z Yamahy R1 ( Shindengen FH012 ).
Tak z innej beczki, ale też z elektryką. Ostatnio kumulują mi się różne dziwne wydarzenia. Zaczęło się od tego, że zauważyłem niewielkie wycieki z aku, ale mechanik chyba przy okazji roboty przedniego zawieszenia docisnął taką plastikową listwę spod której leciało ( lekko odstawała ) i od tamtej pory problem znikł. Mierzyliśmy też wtedy ładowanie ( tyle, że po stosunkowo krótkiej jeździe ) i było ok. Dzisiaj po ok. tygodniowym postoju rozrusznik był zupełnie martwy, ale po 3 przełączeniu / przekręceniu wszystkiego co związane z odpalaniem nagle zaskoczył. Potem zrobiłem trochę km i kilkukrotnie gasiłem i odpalałem moto i nie było żadnych problemów. Wydaje mi się, że bateria była trochę rozładowana, bo na początku lampka neutrala pulsowała jak stawałem na światłach. Potem już było normalnie. Wypada też dodać, że przed tym tygodniowym postojem moto jechało w deszczu ostatnie 50 km / 1h.
Przyznam, że trochę się zaczynam martwić o elektrykę