Gdzie sie znajduje masa od silnika i ramy?
Gdzie sie znajduje masa od silnika i ramy?
Hej,
Pytanie jak w tytule.
W mojej VFR Vtec z ABS z 2002 znalazlem tylko mase, ktora odchodzi od akumulatora do ramy (przy baku), czy jest gdzies jeszcze masa, ktora dochodzi do ramy lub do silnika? Jesli tak to gdzie?
Z gory wielkie dzieki za podpowiedzi.
Ludwik
Pytanie jak w tytule.
W mojej VFR Vtec z ABS z 2002 znalazlem tylko mase, ktora odchodzi od akumulatora do ramy (przy baku), czy jest gdzies jeszcze masa, ktora dochodzi do ramy lub do silnika? Jesli tak to gdzie?
Z gory wielkie dzieki za podpowiedzi.
Ludwik
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Re: Gdzie sie znajduje masa od silnika i ramy?
np:obok mocowania zbiornika pod siedzeniem
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
Dzieki.
Ten akurat znalazlem, czy jest jeszcze jakies masowanie oprocz tego?
Ten akurat znalazlem, czy jest jeszcze jakies masowanie oprocz tego?
-
- pisarz
- Imię: Jerry
- województwo: zachodniopomorskie
Pod lewą owiewką tuż nad chłodnicą jest drugie.
Super!
Wielkie dzieki.
Wielkie dzieki.
Zdjlalem owiewke, ale oprocz kabli idacych do pompy sprzegla nic innego nie widzialem. Nawet chlodnice zdjalem, ale za nic nie moge tego znalezc. Czy to znajduje sie wsrod tych kabli czy moze pod rama, czy gdzies jeszcze indziej?jaroslawp pisze:Pod lewą owiewką tuż nad chłodnicą jest drugie.
Tutaj zamiescilem zdjecie, czy bylbys uprzejmy aby dodac jakas strzalke, gdzie to moze byc? http://dl.dropbox.com/u/26765505/photo.JPG . Bylbym bardzo wdzieczny.
Z gory dzieki
-
- pisarz
- Imię: Jerry
- województwo: zachodniopomorskie
O, to już wiem jak wygląda pompka ABSu.
Ja tego systemu nie mam.
U mnie masa jest podłączona do śrubki gdzieś pod "pompką" której nie mam. Ale może przy braku ABS ta masa jest gdzie indziej.

U mnie masa jest podłączona do śrubki gdzieś pod "pompką" której nie mam. Ale może przy braku ABS ta masa jest gdzie indziej.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wielkie dzieki dla Piotrka, ktory powiedzial mi od A do Z co mam zrobic. Swietny mechanik z Ciebie Piotrku i jeszcze raz wielkie dzieki za rade.Dziadek_PETER pisze:np:obok mocowania zbiornika pod siedzeniem
Usterka okazala sie jednak w zoltej kostce, ktora znajduje sie pod czasza. Przez moja glupote tego dokladnie nie zauwazylem. Teraz przeczyscilem i dziala jak nowka.