Mam problem z odczytaniem kodow. a mianowicie po podlaczeniu zworki na kostce do bledow, i po wlaczeniu zaplonu, kontrolka swieci sie jednostajnie caly czas. serwisowka mowi ze jest to przepalony bezpiecznik lub zepsuta funkcja pokazywania bledow. po sprawdzeniu bezpiecznikow doszedlem do wniosku ze to druga opcja
Kody bledow
- tezet_tc
- Imię: Piotr
- województwo: łódzkie
Kody bledow
Witam.
Mam problem z odczytaniem kodow. a mianowicie po podlaczeniu zworki na kostce do bledow, i po wlaczeniu zaplonu, kontrolka swieci sie jednostajnie caly czas. serwisowka mowi ze jest to przepalony bezpiecznik lub zepsuta funkcja pokazywania bledow. po sprawdzeniu bezpiecznikow doszedlem do wniosku ze to druga opcja
czy ktos wie jak to naprawic zeby znow pokazywalo bledy?? czy cos nie tak odczytalem z serwisowki?
-
kamil79
- Imię: Kamil
- województwo: warmińsko-mazurskie
Re: Kody bledow
" If the ECM has no self diagnosis memory data, the MIL will illuminate, when you turn the ignition switch ON. " cyt z serwisówki do Vteca, gdybam że efi ma tak samo. Jednym słowem jeśli świeci się po przekręceniu zapłonu cały czas to znaczy że nie ma błędów w pamięci. (oczywiście zworka zrobiona, nóżka boczna w dole, zapłon na on, włącznik silnika na run)