Witam, przed zimą spalił mi sie regulator i to tak nie fortunnie ze palił aż bezpiecznik 30A obok akumulatora.
Dzisiaj w końcu po bardzo długim przestoju wymieniłem regler na Ducati Energia używkę oraz nowy akumulator, wszystko działa cacy ładowanie 14,2V tylko po włączeniu pozycji gaśnie zegarek po prostu znika a świateł pozycyjnych brak, światła drogowe i mijania są kierunkowskazy również. Po wyłączeniu świateł zegarek znów sie pojawia.
Bezpieczniki sprawdzone. Jakieś sugestie gdzie może być zwara? Dziękuje z góry za podpowiedzi.
Brak świateł pozycyjnych po wymianie regulatora RC36I
- challenger
- zadomowiony
- województwo: dolnośląskie
- challenger
- zadomowiony
Re: Brak świateł pozycyjnych po wymianie regulatora RC36I
Już sobie proradziłem, mam schemat instalacji ale musiałem poprowadzić nowy przewód do pozycji tylnej. Widze ze to forum zrobiło się tylko dla użytkowników rc46 i w góre także jak powoli rezygnuje z uczęszczania tutaj. Pozdro
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
EEEtam,po prostu nikt nic mądrego nie wymyślił na Twoją przypadłość.challenger pisze:Widze ze to forum zrobiło się tylko dla użytkowników rc46 i w góre także jak powoli rezygnuje z uczęszczania tutaj. Pozdro
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
aleś dojebał.challenger pisze:Już sobie proradziłem, mam schemat instalacji ale musiałem poprowadzić nowy przewód do pozycji tylnej. Widze ze to forum zrobiło się tylko dla użytkowników rc46 i w góre także jak powoli rezygnuje z uczęszczania tutaj. Pozdro
jest majówka, ludzi tu prawie nie ma. ale trzeba myśleć i o tym, zakładając jakikolwiek temat z potrzebą.
w takiej sytuacji ja bym się nie żalił tylko po prostu zamilkł.
pozdro
- challenger
- zadomowiony
Temat założyłem przed majówka i właśnie po to żeby polatać w wolnym czasie, i się nie żale tylko biorę sprawy w swoje ręce, a opisałem swoje odczucia. Pozdro
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Challenger, myślę że trzeba zluzować. Diego podał jeden powód a Emil drugi i myślę, że na prawdę ciepła majówka odciągnęła skutecznie ludzi od kompa puszczając na łono przyrody. A i nie zawsze ludzie, którzy znają się na mechanice, elektryce itp. są codziennie na forum.
Gratulacje za rozwiązanie swojego problemu z moto.
Pozdro
Gratulacje za rozwiązanie swojego problemu z moto.
Pozdro