Macie problem z elektryką VFR? Zapraszam tutaj
-
klosiewi
- klepacz

- Imię: Grzegorz
- województwo: mazowieckie
8Bodzio8 pisze:Rozumiem że przy postojówkach powinny się świecić obie lampy z tyłu ??
Tak dokładnie! Honda zrobiła to bardzo sprytnie ponieważ jak jesteś w trasie i skończy Ci się pozycja (tak jak mi w drodze na Mikołaje na Motocyklach w 2009, dzięki ppamula za radę) zamieniasz jedną żarówkę z kierunkiem i masz znowu pozycję sprawną a kierunek działa na włuknie od stopu. W wersjach USA kierunki się świecą cały czas a insalacja jest do tego przystosowana.

-
8Bodzio8
- pisarz

- Imię: Tomek
klosiewi pisze:8Bodzio8 pisze:Rozumiem że przy postojówkach powinny się świecić obie lampy z tyłu ??
Tak dokładnie! Honda zrobiła to bardzo sprytnie ponieważ jak jesteś w trasie i skończy Ci się pozycja (tak jak mi w drodze na Mikołaje na Motocyklach w 2009, dzięki ppamula za radę) zamieniasz jedną żarówkę z kierunkiem i masz znowu pozycję sprawną a kierunek działa na włuknie od stopu. W wersjach USA kierunki się świecą cały czas a insalacja jest do tego przystosowana.

Nie mam pytań do tego który wpadł na ten pomysł. Niby nic a o zapasowe żaróweczki nie trzeba się martwić

))))
Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować.

-
Fred
- ostry klepacz

- Imię: .
Wniosek jest taki że nie wolno odkręcać setów...
Bodzio, daj znaka jak będziesz teraz na dniach grzebał przy Vitku bo żeśmy się stali sąsiadami nawet nie wiem kiedy hehe