witam serdecznie
ma vfrke pól roku i nie było żadnego broblemu, być moze to jakaś błachostka ale prosze o podpowiedź. Dzisiaj zauważyłem ze motocykl jest dziwnie za duzo przechylony na podnóżce, dojechałem do stacji paliw i okazało sie ze brakuje 1 sruby a podnóżka cała juz "goni". Złożyłem ja jak zawsze wkładam bieg i gaśnie i tak kilkakrotnie, próbowałem z czujnikiem (wyciągałem go i wkładałem) ale nic. Dopchałem motor do znajomego elektromechanika, ten próbował to samo, nawet zaslepił czujnik i nic. Zakręciłem podnóżke na 2 śruby, przepiął mi czujnik od biegów gdzieś do "masy" i tak dojechałem do domu. Mówił mi że nie wie i zebym zapytał gdzies na forum, być moze cos uszkodziło sie w podnóżce bo widziałem że jest tam jakiś czujnik czy coś innego. Może wiecie co mu dolega, prosze o pomoc - pozdrawiam Dawid
podnóżka i problem w wrzuceniem biegu
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Proste, czujnik złóżonej stópki, jak czujnik w stopce wykrywa że jest rozłozona w momencie wpięcia biegu automatycznie wyłącza silnik
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid