Ładuje go ,wygląda na porządny jeszcze, chociaz producent nie ulatwił mi zadania i daty produkcji w sposób zaszyfrowany nawet nie podał

Bez wątpienia jest to oryginał wiec pozytywnym jest myśleć ,że gość ogarnial temat w serwisach...no bo 9 lat to mu na pewno nie przechulał
[ Dodano: 2007-12-22, 22:05 ]
KolczyK pisze:a alarm masz ????? u mnie jak stoi dłużej ...... to muszę go jakoś aktywowac.....a to zapłon......przzelaczać......a to wyjać bezpiecznik
[ Dodano: 2007-12-22, 20:56 ]
aku wymień, może nie ładuje 12v
Alarmu nie mam i chroń mnie boże przed nim...no chyba że jakiś porządny

a z takim się szczerze mówiąc jeszcze podczas kariery motocyklowej nie spotkałem.Może są...
W poprzedniej Hondce mialem i rozwalil mi skutecznie akumulator a rozwalony aku zalatwił regulator napięcia...skutkiem czego wracałem z nad morza na crosie a moja maszyna na lawecie.Wyobrażacie sobie jazde na crosie (opona total kostka) po mokrym asfalcie?Zjednej strony czad z drugiej męka straszna:-)
[ Dodano: 2007-12-22, 22:27 ]
Podładowalem i pali nie na wszystkie gary.Biorę się za świece:-)
[ Dodano: 2007-12-23, 01:53 ]
Świece wyczyszczone,moim zdaniem iskra pięknie hula to nie ich wina:-)Jednak stawiam na aku...jak go podładowałem i zakręcilem to za pierwszym razem usłyszałem ta melodię dla uszu:-)Jednak już za drugim razem nie odpalil.To wyjasnia dlaczego za pierwszym razem bez problemu odpalil z kabli:-)Ciekawe jak przy tym regleg?Pewnie jest padaka i nie laduje...Ale to juz sprawdzę po wymianie aku:-)
[ Dodano: 2007-12-25, 10:12 ]
no nie wiem..juz zgłupiałem...paliwo podaje,jest iskra.Naladowalem aku raz odpalił bez problemu,jak zgasilem juz nie chce,aku kreci porzadnie a silnik milczy...regulator?modul zaplonowy?co to do cholery jest?