Szukam kogoś w okolicy kto ma klucz dynamometryczny.
- 8Bodzio8
- pisarz
- Imię: Tomek
Szukam kogoś w okolicy kto ma klucz dynamometryczny.
Cze
Jak w temacie potrzebuję dokręcić półki po wymianie łożyska główki ramy. Czy ma ktoś taki klucz i zna moment dokręcenia ??
Jak w temacie potrzebuję dokręcić półki po wymianie łożyska główki ramy. Czy ma ktoś taki klucz i zna moment dokręcenia ??
Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. 

- 8Bodzio8
- pisarz
No właśnie to "z czuciem" jest takie troch śliskie
Po wymianie zakręciłem na wyczucie, trochę przejechałem dzisiaj poprawiłem bo wydawało mi się, że jest luz zobaczymy jak się ciepło zrobi.

Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. 

- 8Bodzio8
- pisarz
Tylko który ten hakowy czy ten którym dokręcasz półkę ??thrillco pisze:klucza dynamometrycznego nie mam, ale dorobiłem sobie klucz na łożysko głowki ramy, jak co moze komus pozyczyc

- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
jak masz lozysko stozkowe to dokrecasz do lekkiego oporu a potem ok 1/3 obrotu wstecz i powinno być git. Potem i tak sie jeszcze ułozy wiec po okolo 100-500 km rozkrecasz i dokrecasz pare mm i juz masz spokój na kilka sezonówNo właśnie to "z czuciem" jest takie troch śliskie Po wymianie zakręciłem na wyczucie, trochę przejechałem dzisiaj poprawiłem bo wydawało mi się, że jest luz zobaczymy jak się ciepło zrobi.

-
- bywalec
- Imię: Piotr
Re: Szukam kogoś w okolicy kto ma klucz dynamometryczny.
Ja jestem z Wrocławia. Mam klucz dynanometryczny i mam końcówkę do dokręcenia łożysk. Jak by co to zapraszam do mnie
To nie jest tak daleko
- motocyklem bliżej niż autem