Witam! Panowie, pomocy bo juz opadają mi ręce.
Mam problem z odpaleniem vfr800fi 99rok wszystko było ok do puki nie wyjechałem z kraju na 2 miesiące, po powrocie mam problemy z odpaleniem motocykla;/ czasem palił na zimnym( ale tak jak by mu brakowało prądu) gdy przejechałem troszke, zgasiłem silnik pozniej juz nie mogłem go odpalić inaczej jak przez pomoc akumulatora samochodowego, (a w motocyklu jest nowy akumulator) przy kazdym przekręceniu kluczyka resetował mi sie komputer.
teraz go rozebrałem wymieniłem filtr powietrza, świece i chce go odpalić lecz rozrusznik nawet nie kręci, włańczam zapłon pompka chodzi, naciskam starter i z kabli,elektryki,z tych kostek koło akumulatora wydobywa sie zgrzyt, takie szybkie głosne pykanie (prrrrr, prrrrrr) puszczam starter i pompka od nowa pompuje, naciskam starter i to samo (przy tym wszystkim jeszcze wyswietlacz gasnie i znowu sie zaswieca.
Prosze o ODP..;( pozdr!
POMOCY!! ;/ problem z odpaleniem 800fi
- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Chłopaki mają rację i poczytaj ten ten temat, powinno się wyjaśnić viewtopic.php?p=76012&highlight=#76012
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."