Nie moge odpalić...

Macie problem z mechaniką VFRy? Piszcie.
Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » wt 25 gru 2007, 18:53

ja niestety swoj regler musialem przerbiac( wtyczki nie pasowały) i nieco nadpiłowac żeberka ale chodzi ladnie caly sezon :)

Awatar użytkownika
KONAR
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Jarek
Kontakt:

Post autor: KONAR » wt 25 gru 2007, 19:07

Dzięki za dobre intencje Pepe:)Ale już kupiłem.Nawet jeśli okaże się,że regler jest cały to i tak znając hondowskie z tym tematem problemy i moje zamiłowanie do częstych wyjazdów w traskę przyda mi się zapas.Szczególnie,że w ostatnim moim moto padł mi on w najmniej oczekiwanym momencie i gdyby nie laweta na której wieźliśmy dwa crosy byłbym naprawde w czarnej d....:)Po tamtym mało przyjemnym zdarzeniu obiecałem sobie, że kupię sobie zapas jak tylko będę miał trochę gotówki na zbyciu.Mam więc kupiłem.Bo jak jest z gotówką na zbyciu każdy wie-raz jest raz jej nie ma.Przy czym częściej nie ma :biggrin

[ Dodano: 2008-01-08, 23:20 ]
No i sprawa stała się jasna.Po wymianie regulatora wreszcie wszystko jest jak być powinno.Polecam Wam regylatory od OLEKMOTOCYKLE bo wszystko pasi nic nie trzeba kombinować a i jakość wykonania nie stwarza zastrzeżeń :mrgreen:

[ Dodano: 2008-01-28, 11:57 ]
Wiktor z tym reglegiem to była trafna diagnoza i za to punkt dla ciebie :mrgreen:

ODPOWIEDZ