OGLĘDZINY ALE NIE MOTO{Grupa POZNAŃ}
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
OGLĘDZINY ALE NIE MOTO{Grupa POZNAŃ}
Mam taki problem chce kupić silnik do puszki znajduje się w miejscowości Gniezno i jak na razie jest zamontowany w samochodzie można posłuchać przejechać się ,o de mnie to trochę daleko jechać, jak byłby lipa ,jak ktoś z okolic Gniezna by mógł pomóc podam resztę info na PW
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- brii
- pisarz
- Imię: Maciej
- województwo: śląskie
PETER - w Gnieźnie oglądałem kilka samochód i wielu znajomych chciało tam kupić - zdecydowanie odradzam to miasto i tamtą okolicę. Miejscowi żyją praktycznie tylko z handlu samochodami i z odpicowywania trupów 
Wiadomo, znajdą się wyjątki ale tylko dla potwierdzenia reguły... Nigdy nie kupię i nikomu nie polecę samochodu z Gnieza...

Wiadomo, znajdą się wyjątki ale tylko dla potwierdzenia reguły... Nigdy nie kupię i nikomu nie polecę samochodu z Gnieza...
Katarzynki to takie pierniczki
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
tak szczerze to w całym kraju handlarze żyją z tego co ukryją a my jesteśmy od tego żeby znaleźć co zostało ukryte ale wracając do tematu potrzebny jest mi sam silnik a tam klient ma ale jeszcze nie wymontowany więc można odpalić i posłuchać posprawdzać czy ok 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"