Znajomy mi polecił i kupiłem program antywirusowy AVAST do biura i teraz mam kłopot ;
Od sprzedawcy dostałem wersję testową - która działała dobrze . Potem faktura proforma i zakup - lecz klucz licencyjny dostałem do nowszej wersji , którą trzeba pobrać ze strony sprzedawcy , która jest " lepsza " od testowanej , tyle , że po zainstalowaniu tej nowej wersji pozmieniały się ustawienia " troszkę " i nie działa konto bankowe , kurierskie , pocztowe a nawet nie mogę wydrukować z internetu nic ...... Dodatkowo dostawca twierdzi , że to nie jego wina , że nie doczytałem na instrukcji programu , że nie działa na windowsie 2000 ( wersja 3 stanowiskowa miała obsłużyć tego dziadka i testowa to robiła ) i wypina się najwyraźniej
Przeglądając internet widzę , że reklamacja programu komputerowego jest dość trudna
- nawet jeśli możliwa to potrwa dłuuugoo a ja popracować chciałbym ..
Najlepiej byłoby zwrócić to cudo i kupić kasperskiego jak co roku .
Czy można zwrócić program dostawcy jako niezgodny z umową ???
Czy lepiej od razu pójść do sklepu nie dla idiotów i kupić kasperskiego ...
Antywirus problem
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
sam sobie odpowiedziałeś kup a i reklamuj lub spróbuj zwrócić , sam miałem taki problem i nawet do tego stopnia się zapierali że nawet podobno nie mogę go odsprzedać innej firmie- osobie , ale walcz a jak chcesz pracować to kupuj inny bo z reklamacjami to potrwaFazer72 pisze:Czy lepiej od razu pójść do sklepu nie dla idiotów i kupić kasperskiego ...

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- brii
- pisarz
- Imię: Maciej
- województwo: śląskie
Jeśli kupiłeś jako firma to masz spory problem - nie możesz skorzystać z niezgodności z umową. Nie znajdujesz się pod ochroną jakichklowiek praw konsumenta... Możesz próbować rękojmi jeśli w umowie masz jasno znaznaczone, że kupiłeś produkt który ma działać na Windows 2000, w innym wypadku leżysz i kwiczysz albo wytaczasz sprawę cywilną która będzie się ciąąąąąągnąąąąąć i da robotę działowi prawnemu w AvascieFazer72 pisze:
Czy można zwrócić program dostawcy jako niezgodny z umową ???

Kup to co wiesz, że będzie działać i pracuj dalej.
Windows 2000 nie będzie już w ogóle wspierany i aktualizowany od 13 lipca 2010 więc nawet super pakiet nie zapewni Ci bezpieczeństwa komputera bo system będzie dziurawy. Niestety powinieneś zastosować się do polityki MS i kupić nowy komputer i nowy Windows... I tak byłeś twardy bo jedną "zmianę" pominąłeś

Katarzynki to takie pierniczki
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.