Ramka pod tablicę
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Ramka pod tablicę
Ma ktos dostep do takiej ramki i możliwośc zrobienia na niej napisu np: VFR OC PL ???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- zadomowiony
- Imię: Marian
- Kontakt:
chyba nie chcecie czepiać tablic na tych ramkach
u mnie tablica wytrzymała trzy dni, a potem zostały tylko śrubki ,podkładki i malutkie kawałki tej ramki na błotniku, a tablica ulotniła śię razem z ramką:!:
może jakiś rolnik znalazł to będzie mu pasowała do ciągnika
straty łatwo wyliczyć: ramka- 10pln, nowa tablica 54 pln , czas 4 stracone dni w oczekiwaniu na nową tablice- bezcenny

u mnie tablica wytrzymała trzy dni, a potem zostały tylko śrubki ,podkładki i malutkie kawałki tej ramki na błotniku, a tablica ulotniła śię razem z ramką:!:
może jakiś rolnik znalazł to będzie mu pasowała do ciągnika

straty łatwo wyliczyć: ramka- 10pln, nowa tablica 54 pln , czas 4 stracone dni w oczekiwaniu na nową tablice- bezcenny

W tym bałaganie znajdz dobre nawyki. A są!
- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Marioo pisze:chyba nie chcecie czepiać tablic na tych ramkach![]()
może jakiś rolnik znalazł to będzie mu pasowała do ciągnika![]()
Ja mam taka ramke tylko że z napisem Honda,zamocowana jest razem tablica za pomocą śrub i nie ma prawa się urwać.
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
- Daniel
- klepacz
- Imię: Daniel
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Dokładnie. Tablicę nam przykręconą poprzez ramkę śrubami do błotnika. Nie ma prawa odpaść no i nikt nie ukradnie. I nawet nie myślałem robić inaczej.Buła pisze:Marioo pisze:chyba nie chcecie czepiać tablic na tych ramkach![]()
może jakiś rolnik znalazł to będzie mu pasowała do ciągnika![]()
Ja mam taka ramke tylko że z napisem Honda,zamocowana jest razem tablica za pomocą śrub i nie ma prawa się urwać.
A tu link do aukcji gdzie robią napisy na ramkach tanio:
http://moto.allegro.pl/item1003932559_r ... _rekl.html
Try before you die!