Wejdzcie na Zumi.pl w zakładce "wyznacz trase" w lokalizacji poczatkowej wpiszcie "Jastrzębie Zdrój" a w końcowej "Rybnik, smolna" i zerknijcie na przyblizoną mape satelity punkt 24
Teraz juz wiem dlaczego Zumi ma krótsze drogi niz Google map

W moim regionie ZUMI ma bardzo stare foty. Dach malowałem 5 lat temu. Garaż wybudowałem jeszcze dawniej. Ani tego ani tego nie widać na ZUMI.szatan pisze:Takim wynalazkom nigdy nie wolno ufac do konca , ale trzeba przyznac ze foto z satelity zumi ma lepsze dla polski jak gogle maps.
Popieram niedaleko mnie budowana jest autostrada na euro2012 łacząca śląsk z Gdańskiem i zumi nie ma zadnych fot z tej budowy mimo ze okolo 1.5 roku budowa jest w tokuWojtek86 pisze:W moim regionie ZUMI ma bardzo stare foty. Dach malowałem 5 lat temu. Garaż wybudowałem jeszcze dawniej. Ani tego ani tego nie widać na ZUMI.szatan pisze:Takim wynalazkom nigdy nie wolno ufac do konca , ale trzeba przyznac ze foto z satelity zumi ma lepsze dla polski jak gogle maps.
Googl wychodzi na +
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości