Sposob na PSA
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
Sposob na PSA
Codziennie rano sąsiadka z klatki obok wychodzi ze swoim sapiącym psem na spacer w celu wysiusiania...dziwnym zbiegiem okolicznosci celem tego zapchlonego kundla jest moje moto. Sasiadce to zwisa i powiewa wiec chce znalesc inny sposob (sprawdzony najlepiej) ktory odstraszy psa by wiecej nie pozostawiał swoich odchodow na mojej VFRce... 

- Klepak23
- pisarz
- Imię: Jacek
- województwo: warmińsko-mazurskie
Można również bardziej profesjonalnie i to nawet pod kątem bezpieczeństwa jazdy przez tereny leśne gdzie swoimi ścieżkami chodzi dzika zwierzyna. Poniżej link do wynalazku. Oczywiście chodzi o sposób działania bo rozmiarowo to trzeba poszukać coś mniejszego
http://www.motoallegro.pl/item922702878 ... s987f.html

Głupota na stałe zawładnęła częścią mojego umysłu...
- brii
- pisarz
- Imię: Maciej
- województwo: śląskie
Mój pies kompletnie ignorował taki spray, nawet porobiłem zdjęcia jak się nim bawił i zaniosłem do sklepu zoologicznego - dostałem zwrot kasyHubu pisze:W sklepie zoologicznym powinieneś dostać taki spray z pieprzem, który stosuje się na meble żeby psy ich nie obgryzały - powinno podziałać.

Zależy od psa - na niektóre to działa, na niektóre nie.
Katarzynki to takie pierniczki
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
- elco
- klepacz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Tygrysa trzeba panie dowiazac do motocykla 
Czy sprawy nie da sie da sie zalatwic z sama sasiadka. Powiedziec jej np. ze kolejnym razem nagrasz jej psa na film i przekazesz policji wraz z oskarzeniem o zasmiecanie albo niszczenie wlasnosci prywatnej ?

Czy sprawy nie da sie da sie zalatwic z sama sasiadka. Powiedziec jej np. ze kolejnym razem nagrasz jej psa na film i przekazesz policji wraz z oskarzeniem o zasmiecanie albo niszczenie wlasnosci prywatnej ?
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
a pani wyprowadza swojego pieska na smyczy ? jesli tak to powinna go powstrzymać od zalatwiania się na Twoje moto....jeśli nie to też jej błąd....
nie wiem co to za rasa, ale psy się szybko uczą.....przeważnie jeśli coś robią nie tak to jest to wina właściciela, że nie potrafi zapanować nad swoim psem, ma złe podejście itd... - sam piszesz, że sasiadka ma na to nalane ..
pies to pies, nie można miec do niego o to pretensji, tylko własnie do właścicielki...
taki sam problem jest z sąsiadami mającymi koty...tyle, że psa można bardziej skontrolować jeśli się chce
..z kotami to jest koszmar, bo przeskakują przez płot i robią sobie z twojego ogródka wc, a preparaty odstraszające nie działają, to tylko wyrzucone pieniądze ....
p.s. Twój temat powinien raczej brzmieć 'sposób na SĄSIADKĘ'
nie wiem co to za rasa, ale psy się szybko uczą.....przeważnie jeśli coś robią nie tak to jest to wina właściciela, że nie potrafi zapanować nad swoim psem, ma złe podejście itd... - sam piszesz, że sasiadka ma na to nalane ..
pies to pies, nie można miec do niego o to pretensji, tylko własnie do właścicielki...
taki sam problem jest z sąsiadami mającymi koty...tyle, że psa można bardziej skontrolować jeśli się chce

p.s. Twój temat powinien raczej brzmieć 'sposób na SĄSIADKĘ'