Kupiłem sobie grę :)

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Wojtek86
klepacz
klepacz
Imię: Wojtek
Kontakt:

Kupiłem sobie grę :)

Post autor: Wojtek86 » śr 31 mar 2010, 23:03

Kupiłem sobie grę Battefield Bad Company 2 - polecam - rewelacja :)

PS. W grze dostępny jest ranking graczy gdzie widać ile każdy spędza nad tą grą. Premiera gry odbyła się 5 marca, a rekordziści mają po 250h grania za sobą!!!! Top100 ma ok 200, a top 10000 otwiera 180h. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: to średnio ponad 8h na dobę :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ostatnio zmieniony śr 31 mar 2010, 23:11 przez Wojtek86, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
PozytywnieZakreconyWariat
pisarz
pisarz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: PozytywnieZakreconyWariat » śr 31 mar 2010, 23:05

Wojtek86, będzie się można kiedyś zmierzyć :)
Grywam sporadycznie,ale czemu nie :)
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Kolega_PL
pisarz
pisarz
Imię: Adam
województwo: kujawsko-pomorskie

Re: Kupiłem sobie grę :)

Post autor: Kolega_PL » czw 01 kwie 2010, 13:31

Wojtek86 pisze:Kupiłem sobie grę Battefield Bad Company 2 - polecam - rewelacja :)

PS. W grze dostępny jest ranking graczy gdzie widać ile każdy spędza nad tą grą. Premiera gry odbyła się 5 marca, a rekordziści mają po 250h grania za sobą!!!! Top100 ma ok 200, a top 10000 otwiera 180h. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: to średnio ponad 8h na dobę :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A grałeś w BF 2 Project Reality ?
Jest to mod do oryginalnego BF 2, który wprowadza wiele realizmu do gry. Jest dużo lepszy niż Bad Company 2 i w dodatku za darmo.
Bad Company ma super grafikę, ale grywalność dosyć niską - oczywiście w porównaniu z Project Reality, który wymusza grę zespołową, komunikacje i duuużo różnych ciekawych rzeczy. Gdy wciągniesz się to już nie powrócisz do oryginału. Polecam!
Adam

ODPOWIEDZ