Tym razem media o ...

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Tym razem media o ...

Post autor: Fabiq » pt 29 gru 2006, 20:43

Czesc.

Zapraszam do lektury >> http://img201.imageshack.us/my.php?imag ... 322ug5.jpg

oraz watku na forum >> http://forum.wm.pl/viewtopic.php?t=1270 ... 6a3cc37dd9

zly ze mnie czlowiek :twisted:
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

seba_VF750FR
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: seba_VF750FR » pt 29 gru 2006, 22:24

hehee tak Bartek to nie byłeś Ty :P :evil

Gienio
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Gienio » pt 29 gru 2006, 23:55

no no niezly z Ciebie Bad Boy :grin:

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » sob 30 gru 2006, 00:34

Wiesz Fabiq, to jest jeszcze jeden głos w dyskusji że z sądami wobec innych należy byc ostrożnym i wyważonym. Przypomina mi się dyskusja na temat naszego ogłoszenia o ramie bez papierów versus motocykle zabytkowe.

Respekt dla Ciebie :pwned

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » sob 30 gru 2006, 01:11

Fabiq, trochę krwi im napsułeś rotfl:

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » sob 30 gru 2006, 02:47

szczerze?? to mialem ochote zebrac ekipe i jechac temu czlowiekowi wystukac te glupoty z glowy o jakis kraweznik, na szczescie ,niektorzy z was mnie znaja, i wiedza jak bardzo opanowanym jestem facetem :razz: , jedyne czego bardzo zaluje to ze znow w naszym pieknym regionie wizerunek motocyklistow mocno spadl przez takiego niedowartosciowanego redaktorka ktory po raz kolejny zeszmacil motocyklistow, musze wam powiedziec ze za kazdym razem gdy sie cos negatywnego ukazuje w gazecie olsztynskiej o motocyklistach to jest to podpisane jego nazwiskiem

niestety do artykulu w gazecie nie moge sie odniesc poniewaz nie ma tam wskazania na moja osobe, wysle jedynie list do pana redaktora skad wzial sie ten material i takie tam, jesli chodzi o policje to jeszcze sie nie odzywali i nie wiem co planuja, na razie nie uruchamiam kontaktow w tej kwestii bo moga przydac sie pozniej, znam troche ludzi a nawet powiem wiecej, jeden z policjantow z olsztynskiej komendy wydzialu ruchu drogowego widzial ten film doslownie jeden dzien po tym jak go zrobilem, bylo to u mnie w domu na moim komputerze, jedyne co powiedzial to zapytal czy sie nie balem tak jechac, zakladajac ze to ja prowadzilem :razz: po czym przewiozl mnie swoja mocno sportowa furka z prawie 300 konnym silnikiem gdzie balem sie bardziej niz jadac moim przecinakiem

najbardziej smuci mnie sam artykul w gazecie bo nic na to nie moge poradzic :roll: to co pisze redaktor to jego szukanie sensacji i wlasnie zdanie na ten temat, zwroccie uwage jak wypowiada sie policja, oni od jakiegos czasu naprawde sa po naszej stronie, byc moze dlatego ze jest wsrod nich kilku motocyklistow, nawet takich z ktorymi mialem przyjemnosc czasem posmigac i sa to bardzo porzadni ludzie
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

seba_VF750FR
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: seba_VF750FR » sob 30 gru 2006, 10:09

dla mnie to nie mają już o czym pisać .a filmików w necie dużo więc i teamtów będzie sporo...

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jacek
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Jacko » sob 30 gru 2006, 12:16

SOWA pisze:Są ludzie, którzy z założenia są zdeklarowanymi przeciwnikami tego rodzaju rozrywki
SOWA, zgadzam się z Twoim stwierdzeniem całkowicie.

Awatar użytkownika
maciek 800
klepacz
klepacz

Post autor: maciek 800 » sob 30 gru 2006, 13:56

A mnie tylko wkurza, jak ludzie się bulwersują na motocyklistów że "dawcy" że wariaci , a sami zapominają jak to oni właśnie jeżdżąc swoimi puszkami stwarzają zagrożenie na drodze. ( Zawsze jak widzę niedowidzącego emeryta za kierownicą, to sobie myślę że to potencjalny zabójca motocyklisty)

Awatar użytkownika
Vlaad
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Vlaad » ndz 31 gru 2006, 10:06

maciek 800 pisze:A mnie tylko wkurza, jak ludzie się bulwersują na motocyklistów że "dawcy" że wariaci , a sami zapominają jak to oni właśnie jeżdżąc swoimi puszkami stwarzają zagrożenie na drodze. ( Zawsze jak widzę niedowidzącego emeryta za kierownicą, to sobie myślę że to potencjalny zabójca motocyklisty)
A jak myslisz maciek, skąd taka wizja "dawcy"? Niestety mam bardzo złą opinię o piszących do dzienników. Dlaczego? Bo my oczekujemy, że pisząc zagłębią się w temat i potrktują go poważnie. Nic błędniejszego! Liczy się tania sensacja i "sprzedawalność". W błędzie jest ten, kto oczekuje obiektywnego spojrzenia.
Fabiq, podoba mi się twój post z forum "Olsztyn". Tak trzeba.

Awatar użytkownika
Pawel
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Pawel » ndz 31 gru 2006, 11:15

Vlaad pisze:Fabiq, podoba mi się twój post z forum "Olsztyn".
Mnie też, ale .... Fabiq, tak z ręką na sercu. Te opowiesci o montażu, nakładaniu licznika, ilosciami klatek na minute. Ja tam stawiam teze ze "sie zapier.." i tyle. Ja zrozumiem, sam nie jestem niewiniątkiem, hehehehe.

Pawel
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert

Post autor: Hubert » ndz 31 gru 2006, 14:07

Ja jeżdżę puszką od 90 roku czyli 16 lat.Nigdy nie miałem wypadku ze swojej winy chociaż robię rocznie około 60 tyś. kilometrów a jeżdżę szybko.Miałem dwie stłuczki ale dwa razy wjechano mi w d....Raz Star jechał z 50 km. na godzinę i nie zdążył się zatrzymać i przyp.......ł mi w dupę bo stanąłem na skrzyżowaniu na światłach czerwonych zresztą a drugi raz żuk z podobną prędkością podobna sytuacja.Dosyć wywodów.To ,że ktoś jeździ szybko nie oznacza ,że niebezpiecznie.Jak jedzie idiota 20 na godzinę a nie potrafi to może przypierdolić np. w przystanek autobusowy i narobić bidy bo ktoś może czekać na tym przystanku.
Fabik jestem z Tobą.Nie jestem świetnym motocyklista bo prawo jazdy na motocykl zrobiłem w maju tego roku i mam małe doświadczenie ale uważam bo znam swoje możliwości.Na prostej zapier.... am a i nie jest to 50 km/h w zabudowanym ani nawet 90 na zakrętach się boję.Myślę ,że nabiorę praktyki z czasem i pozwolę sobie na więcej ale staram się uważać na innych przede wszystkim.Puszką na więcej sobie pozwalam ale też wszystko w granicach rozsądku.

Awatar użytkownika
marius79
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Mariusz
Kontakt:

Post autor: marius79 » ndz 31 gru 2006, 14:25

Pawel pisze:Mnie też, ale .... Fabiq, tak z ręką na sercu. Te opowiesci o montażu, nakładaniu licznika, ilosciami klatek na minute. Ja tam stawiam teze ze "sie zapier.." i tyle. Ja zrozumiem, sam nie jestem niewiniątkiem, hehehehe.
Niech ktos powiez czy jezdzi przepisowo 90km/h ??? Kazdy przekracza ta predkosc i z pewnoscia wielu z nas jechalo blisko 200km/h. Tylko nikt sie nie przyzna w policji. Fabiq zamieszczajac te nagranie dales ciala. Malo komu sie chce montowac takie nagrania skoro mozna to zrobic bez zadnego specjalnego oprogramowania. Starczy kamerka na motocyklu :) Nie widzialem tego pliku i nie powiem czy to byl montaz czy nie. Zobaczymy jak sprawa potoczy sie dalej. Fabiq informuj nas.

Ps. Nie osadzajac osadzam, ale kazdy ma swoje zdanie :)

http://www.youtube.com/watch?v=baJBg-3aPLc&NR

ku przestrodze jak nie powinno sie jezdzic. Ten naprawde psuje obraz motocyklistow

Awatar użytkownika
Gacek
pisarz
pisarz
województwo: dolnośląskie
Kontakt:

Post autor: Gacek » ndz 31 gru 2006, 15:53

Każdy jest swego losu kowal.Moim zdaniem dobry czy zły - ale motocyklista!!! Sam nie raz zapier........ zwłaszcza jak miałem ZXR750 ,obrotów poniżej 6000tys. mogło wogóle nie być.Ale to przechodzi.Z braku autostrad ciśnie sie po prostu tam gdzie sie da!!! A opinie innych? Wiecie co o nich myśle?Niech sie pierd...... ą !!!! Nigdy nie patrzałem na czyjeś opinie,osądy lub tworzone wizerunki.Jeżdziłem,jeżdze,i będę jeżdził a tym którzy tworzą wizerunki trzeba po prostu pokazać środkowy palec i jechać dalej.........

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert

Post autor: Hubert » ndz 31 gru 2006, 15:59

Popieram Gacek.Też uważam ,że to moja sprawa czy jeżdżę czy nie.Jak się komuś motocykl nie podoba to niech nie jeździ.Mi się też wiele rzeczy nie podoba ale nie mam na to wpływu.

ODPOWIEDZ