migracje. emigracje z Forum motocyklowych

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"

Jak ustosunkujesz sie do tego forum gdy kupisz nowy sprzêt lub zakoñczysz jazde?

Czas głosowania minął pn 18 sty 2010, 13:43

Zostanê tutaj bo to dla mnie rodzina a nie tylko forum o VFR
25
66%
Poszukam forum na którym bêde mia³ wiêcej informacji o nowym modelu a pisania tutaj zaniecham
1
3%
Bêde pisa³ ale mniej poniewa¿ odkryje nowe fora
8
21%
Nic z podanych
4
11%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: śląskie

migracje. emigracje z Forum motocyklowych

Post autor: Gacol » pn 11 sty 2010, 13:43

Postanowilem zapytać Was szczerze i poruszyć dyskusje na temat forum.Jak wy widzicie to forum?Zmienicie sprzęt i znikniecie?Czy uważacie że tak naprawde nic poza motocyklami nas nie łaczy?A może jednak?Jakoś zauważam że temat jest chyba potrzebny
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)

Awatar użytkownika
Arturo
klepacz
klepacz
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Arturo » pn 11 sty 2010, 13:55

Wiele osob zmienilo sprzet i zdecydowana wiekszosc - prawie wszyscy - pisza na forum w dalszym ciagu.
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz

Post autor: Gacol » pn 11 sty 2010, 14:07

My o tym wiemy ale czekam n odpowiedz kogoś kto wieze jak zmieni sprzęt to zmieni forum i dlaczego
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » pn 11 sty 2010, 14:49

Gacol pisze:jak zmieni sprzęt to zmieni forum i dlaczego
Bo forum jest dla niego kopalnią wiedzy o sprzecie, tylko ?!
Ja nigdy nie mialam VFR, Muszka chyba tez nie. Fabiq miał krótkie przygody z VFR, iprzykladow jest duzo ... RMF zaczynal od GS zreszta brzydala, a mimo wszystko jest administratorem. Żeś ankiete pierdyknal skarbie. Chyba te uciśniete jajka Cie bolą ;-)
...

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » pn 11 sty 2010, 15:27

no a ja nawet motocyklista nie jestem

bo moto mam na dupy tak jak morsina
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: mrf » pn 11 sty 2010, 15:36

zuzia tajger pisze:RMF zaczynal od GS zreszta brzydala, Żeś ankiete pierdyknal skarbie.
Na GS to ja uczylem sie jezdzic na nauce jazdy. Nigdy takiego sprzetu nie mialem :roll:

zuzia tajger pisze: a mimo wszystko jest administratorem.
jest ze wzgledu ze na samym poczatku mialem wspolny hosting z Uxym na superhoscie i mialem szarego uzytkownika. dopiero pozniej jak trzeba bylo cos zrobic to lekko modyfikowalem baze danych na niebiesko ;) a jak wyszla lipa z hostingowcem (cos marudzili ze za duzo zasobow im zremy i nas zablokowali) to cale forum przenioslem na prywatnego boxa, ktory stoi w kolokacji u mnie w firmie (znaczy wladza absolutna ) :evil :evil
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz

Post autor: Gacol » pn 11 sty 2010, 16:30

Ześ pierdyknoł.Temat mnie wczoraj poruszył viewtopic.php?t=8234 i zastanowiłem się ile jest użytkowników którzy nie widzą faktu ze tak naprawde kontakt z VFR to tylko protekst dla bycia taką rodzina jaką jeteśmy
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » pn 11 sty 2010, 17:44

Gacol,

Moim zdaniem VFR to specyficzny motocykl i podświadomie jesteśmy do siebie podobni.
Ludzie których tu poznałem pozwolili mi poczuć od samego początku rodzinną atmosfere tego forum.

Spotykając ich osobiście stwierdziłem że są jeszcze fajniejsi niżeli znałem ich z forum (nie dotyczy Luka :) )

I dziś nie ma dla mnie znaczenia czym jeżdżą i czy w ogóle jeżdżą ale wiem jedno to bardzo cenne ogniwo mojego życia i tego nie chcę nigdy stracić.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Awatar użytkownika
marlon
klepacz
klepacz
Imię: mariusz
Kontakt:

Post autor: marlon » pn 11 sty 2010, 18:11

Dokładnie w ogóle to forum jest na swój sposób specyficzne i chyba w sumie samo posiadanie vfr to już potem najmniej ważne jest w tym wszystkim kiedy się ludzi spotyka:mrgreen:
Zmieniając motocykl na pewno nie opuszczę tego foruma ;-)

Awatar użytkownika
Arturo
klepacz
klepacz
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Arturo » pn 11 sty 2010, 19:01

wasyl pisze:Spotykając ich osobiście stwierdziłem że są jeszcze fajniejsi niżeli znałem ich z forum (nie dotyczy Luka )
:lol: :lol: :lol:
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"

kiciol
klepacz
klepacz
Imię: Roman
województwo: wielkopolskie

Post autor: kiciol » pn 11 sty 2010, 20:40

marlon pisze:Dokładnie w ogóle to forum jest na swój sposób specyficzne
Jestem zalogowany na 3 forach motocyklowych i przyznam że tutaj czuje sie najlepiej mimo że nikogo z was nie znam osobiście.Zawsze chętnie tu zaglądam ;-)

Dobra starczy już wazeliniarstwa :mrgreen:
... owoc żywota twojego je...ZUS .

http://www.bikepics.com/pictures/2297876/

Awatar użytkownika
Twardy161
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz
Kontakt:

Post autor: Twardy161 » pn 11 sty 2010, 21:09

moim zdaniem wszystko zalezy od tego ile dany czlonek (bez skojarzen:D) forum tu przebywa-czy wpada tylko zeby znalezc odp na dane pytanie czy stara sie tez integrowac i druga rzecz-czy zdazy sie zintegrowac zanim zmieni moto,
jesli chodzi o mnie to moja towarzyskosc obecnie jest ograniczona i podobnie bylo z gronem motocykle gdzie przez pewien czas intensywnie siedzialem (i co wazne-jesli dla kogos moto kumpla nie ma znaczenia-tam byli motocyklisci jezdzacy wszystkim),
kilka osob poznalem ale po czesci przypadkiem nie doszlo do zapoznania sie z "ekipa" znajacych sie osobiscie i spotykajacych osob, pozniej grono olalem i tyle,
czy tu tak bedzie?nie wiem, pewnie bedzie zalezalo to od tego czy przypadkiem zapoznam sie z "ekipa", inaczej nic mnie tu nie bedzie trzymac bo poki co zaden z was nie jest moim kumplem i odwrotnie,
to tyle

Awatar użytkownika
elco
klepacz
klepacz
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: elco » wt 12 sty 2010, 00:20

Jeszcze do calkiem niedawna przesiadywalem na innym forum, na ktorym pozostaje dzisiaj z przczyn techniczno-administracyjnych, a wlasciwie moderacyjnych. Obraz tamtego forum daje mi do zrozumienia, ze w porownaniu do forum VFR-OC istnieja dwa zupelnie inne swiaty. To forum ma specyficzny klimat, ale cenie je przede wszystkim za porzadek i profesjonalizm, chociaz nie wiem czy to dobre okreslenie. Tutaj wiekszosc kreci sie wokol motocykli i wszystkiego co z nimi zwiazane. Nie ma tysiecy postow na bzdurne tematy, jeszcze glupszych odpowiedzi, spamu, pianobicia, zalow, klotni itd. To forum laczy konkretnych ludzi, ktorzy wiedza czego w zyciu chca.
Ostatnio zmieniony wt 12 sty 2010, 19:55 przez elco, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.

Awatar użytkownika
Łysolek
Shrek
Shrek
Imię: Adam
województwo: mazowieckie

Post autor: Łysolek » wt 12 sty 2010, 09:59

ok to teraz ja

Jesteście wspaniałymi ludźmi co okazaliście mi nieraz, choć tak naprawde jestem świerzak nigdy nie daliście mi tego odczuć ( no moze troche w Białej :D ) Większośc z Was poznałem albo na spotkaniach na Rozdrożu ok. pól roku temu reszte w Białej i Lublinie , kazdy z Was zawsze był pomocny, życzliwy :) w związku z założeniem tego tematu po raz kolejny dziękuję Wam Wszystkim za to co dla mnie zrobiliscie, napewno tego forum nie opuszcze choćbym miał nawet przestac jeździć na moto ( tfu, tfu )

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Twardy161
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz
Kontakt:

Post autor: Twardy161 » wt 12 sty 2010, 10:04

elco pisze:Jeszcze do calkiem niedawna przesiadywalem na innym forum, na ktorym pozostaje dzisiaj z przczyn techniczno-administracyjnych, a wlasciwie moderacyjnych. Obraz tamtego forum daje mi do zrozumienia, ze w porownaniu do forum VFR-OC istnieja dwa zupelnie inne swiaty. To forum ma specyficzny klimat, ale cenie je przede wszystkim za porzadek i profesjonalizm, chociaz nie wiem czy to dobre okreslenie. Tutaj wiekszosc kreci sie wokol motocykli i wszystkiego co z nimi zwiazane. Nie ma tysiecy tematow na bzdurne tematy, jeszcze glupszych odpowiedzi, spamu, pianobicia, zalow, klotni itd. To forum laczy konkretnych ludzi, ktorzy wiedza czego w zyciu chca.
mysle, ze powodem moze byc to co juz tu padlo-ten sam motocykl-podobny sposob myslenia, pewnie po czesci narzucony ale jednak:]

ODPOWIEDZ