http://www.joemonster.org/filmy/18272/Galerianki
http://www.youtube.com/watch?v=l92ok_SH ... re=related pierwsza z 3 części...
masakra

...a na tym forum niby co się dzieje??elcommendante pisze:Codziennie trafiaja tam mlodzi ludzie, ktorzy w polowie nie potrafia poprawnie wypowiadac sie w jezyku polskim.
Właśnie tą wypowiedzią ukazałeś, że nie jesteś jeszcze dojrzały i nie do końca rozumiesz, z jakiego punktu inni na to patrząVermilion pisze:Przesadzacie z tą demonizacją młodych. Mam 18 lat, nie stronię od alkoholu, imprez, palenia i seksu, a jakoś wysłowić się potrafię i idę na politechnikę Poznańską. Ci o których mówicie i o których mówi ten film to są ludzie z tych najbiedniejszych części miast, którzy inaczej w życiu nie potrafią sobie dać rady. Taki jest świat i demonizowanie go nic nie da
Mnie naprawdę bardziej niż te młode dziewczyny z nadmiarem fantazji dziwią ci dorośli faceci, którzy na to lecą :] Jestem bardzo stały w uczuciach. Mam jedną kobietę/dziewczyną od prawie 2 lat i jest nam razem bardzo dobrze. I mimo, że nie jedna dupa się przy mnie kręciła nigdy jej nie zdradziłem. Frustrujące jest tylko jak na nią gwiżdżą na ulicy, albo trąbią i gapią się z samochodów, ale to zawsze można dać komuś wpier^&$& prawda? xD
Nalezysz do okolo 25% osob, ktore maja pasje, ambicje, mozliwosci i chca cos w zyciu osiagnac.Vermilion pisze:Przesadzacie z tą demonizacją młodych. Mam 18 lat, nie stronię od alkoholu, imprez, palenia i seksu, a jakoś wysłowić się potrafię i idę na politechnikę Poznańską. Ci o których mówicie i o których mówi ten film to są ludzie z tych najbiedniejszych części miast, którzy inaczej w życiu nie potrafią sobie dać rady. Taki jest świat i demonizowanie go nic nie da![]()
Ja też. I dlatego nie mam w profilu podanej daty urodzenia, żeby ludzie nie patrzyli na mnie przez pryzmat wieku. A jestem od Ciebie starszy wcale nie o buk wie ile lat.Vermilion pisze: Prawda jest taka, że w D* mam "wszystkich młodych" i "wszystkich starszych", ważne jest dla mnie to co dotyczy mnie i to jaki ja jestem, a nie "inni".
Niewielkie miasto. Często w małych miejscowościach nie jest to aż tak rozwinięte. Wiem, bo sam się wychowałem w Wyszkowie i okolicach. Jest sporo nieletnich prostytutek, ale nie tyle jak w wielkich aglomeracjach, gdzie blokowiska czy nędza ścielą się gęsto.wikipedia pisze:Ludność (2008) - 26 003
Mylisz się. Nie jestem socjologiem, ale mówię co widzę, a widzę że jest tego dużo.Vermilion pisze:Nie jest to wbrew pozorom i filmowi zjawisko tak powszechne, żeby tym się martwić.
Vermilion pisze:dorośli widzą zawsze najwięcej problemów tam gdzie jest ich najmniej, a najlepiej nie w swoich szeregach, tylko w nowych pokoleniach
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 14 gości