Nowy image VFRki

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Little Sister
klepacz
klepacz
Kontakt:

Nowy image VFRki

Post autor: Little Sister » sob 28 paź 2006, 21:39

Planujemy z staruszkiem zmianę koloru naszej dzidki :)
Narazie mam wizję czarny mat + srebrne lub szare elementy albo mocna butelkowa zieleń.
Panowie może Wy macie jakieś pomysły?
Ps. Czerwony i żółty odrazu odpada, sorry boys :P

seba_VF750FR
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: seba_VF750FR » sob 28 paź 2006, 22:02

ja tam nie wiem jakie macie gusta ale swoją też niedługo bede malował i są trzy wizje:
1 zbiornik i plastiki w czarnej wysoko połyskowej perle ,rama jasny srebrny metalik mat
2 zbiornik i plastiki w białym perłowym macie (kolor R1):P ,rama w czarnym macie
3 zbiornik i plastiki w czarnej wysoko połyskowej perle ,rama w czarnym macie

Najbardziej obstaje przy opcji 2,3 ale sie kurde nie moge zdecydować, oczywiscie zostają oryginalne złote felgi.Zaleznie od koloru plastików o zbiornika bedzie zapodany odpowiedniego koloru vinyl :P

Jak ktoś ma jakies propo co do mojej bejbe :P to tez moze dac w temacie Marty :)

Martuś pomalujcie tak VFRe zeby sie odrózniała od innych :P ,czyli czerwony odpada ,odradzam tez kombinowania z roznymi kolorami na jednym elemencie.

Awatar użytkownika
Little Sister
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Little Sister » ndz 29 paź 2006, 00:19

Ja chciałam żeby został taki kolor jak jest teraz, zwłaszcza ten fiolet,
ale mojemu staruszkowi odwidziały się już 'babskie fioleciki' i chce czegoś nowego, wrrrr :???:

Awatar użytkownika
cristo
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: cristo » ndz 29 paź 2006, 12:02

Mi sie podobalo zestawienie kolorow jakie mial wczesniej Vlaad z tym tylko ze zloty powinien byl bardziej zloty. Zestawienie - czarny mat + zlote wstawki robi wrazenie!

Prawda jest jednak taka, ze ile osob tyle bedziesz miala opini. Najlepiej pomyslcie co wam sie podoba i do roboty :)

ODPOWIEDZ