Moje osobiste podziękowanie za CZD
- Max_lt
- teksciarz
- Imię: Michał
Moje osobiste podziękowanie za CZD
Spodziewam się gdzieś takiego formalnego wątku, tu jednak moje własne, prywatne emocje.
Dziękuję:
- Wszystkim, za możliwość zamiany fotela przed telewizorem z puszką piwa na udział w czymś, naprawdę fajnym,
- Nati, za wciągnięcie mnie w, i za to cholerne bycie sobą,
- Ppamul-e, naszemu Ojcu Dyrektorowi, za przejmowanie się wszystkim, czasem nawet za bardzo, bez którego nic by nie było jak było,
- Benito za wszystko co zdobył,
- Lovelasowi, za nie ustającą pracę w której nie przeszkadzały małe o..., spływały po nim jak deszcz po... Lovelasie,
- Sowie, bo bez gniazd nie tylko ptaki ale i imprezy nie dają rady,
- Achmedowi, którego rodzinka jest wszędzie i robi wszytko,
- Musze (jak do ... Cię odmienić) za profeskę,
- Rudej za bycie wszędzie,
- Tresce za wspólną wizytę na smutnym piętrze,
- ponownie wszystkim nie wymienionym, pamiętam o was tyko mi konceptu do pisania nie styka.
DZIĘKUJĘ,
m
Dziękuję:
- Wszystkim, za możliwość zamiany fotela przed telewizorem z puszką piwa na udział w czymś, naprawdę fajnym,
- Nati, za wciągnięcie mnie w, i za to cholerne bycie sobą,
- Ppamul-e, naszemu Ojcu Dyrektorowi, za przejmowanie się wszystkim, czasem nawet za bardzo, bez którego nic by nie było jak było,
- Benito za wszystko co zdobył,
- Lovelasowi, za nie ustającą pracę w której nie przeszkadzały małe o..., spływały po nim jak deszcz po... Lovelasie,
- Sowie, bo bez gniazd nie tylko ptaki ale i imprezy nie dają rady,
- Achmedowi, którego rodzinka jest wszędzie i robi wszytko,
- Musze (jak do ... Cię odmienić) za profeskę,
- Rudej za bycie wszędzie,
- Tresce za wspólną wizytę na smutnym piętrze,
- ponownie wszystkim nie wymienionym, pamiętam o was tyko mi konceptu do pisania nie styka.
DZIĘKUJĘ,
m
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
A ja dziękuję wam wszystkim za udział i zaangarzowanie oraz pracownikom firmy Sage sp. z.o.o. za zebranie pokaźnej ilości pluszaków, maskotek i innych gadzetów które wręczane były jako nagrody po strzelaniu (jeden cały wór poszedł jeszcze na jutrzejsza i za tydzień impreze w domach dziecka).
Naprawdę widok radosnych min dzieciaków był kojący po ostatnim burzliwym tygodniu przygotowań, ale mamy kolejne doświadczenie (przynajmniej ja tak uważam) jak to ogarniać.
Naprawdę widok radosnych min dzieciaków był kojący po ostatnim burzliwym tygodniu przygotowań, ale mamy kolejne doświadczenie (przynajmniej ja tak uważam) jak to ogarniać.
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- Hubu
- klepacz
- Imię: Hubert
Przyłączę się do podziękowań.
Dla dzieci jest to bardzo ważne i każdy uśmiech na ich twarzach rekompensuje trudy pracy.
Max_lt - które piętro masz na myśli ? "smutne" ??
Wklejam zdjęcia mojego syna, który również leczy się w CZD...czy dla takich chwil nie jest warto ??
Dla dzieci jest to bardzo ważne i każdy uśmiech na ich twarzach rekompensuje trudy pracy.
Max_lt - które piętro masz na myśli ? "smutne" ??
Wklejam zdjęcia mojego syna, który również leczy się w CZD...czy dla takich chwil nie jest warto ??

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
Gregory, wielki szacunek również dla Ciebie. Chciało Ci się samemu przejechać pół Polszy w deszczu, żeby zrobić to z nami 
Za nami kolejny dzień, który doskonale pokazuje, że są na tym świecie jeszcze inne wartości oprócz pośpiechu, awansu w pracy, pieniędzy... Bardzo WAM wszystkim za to dziękuję i cieszę się, że dane mi było na swej drodze WAS poznać i pisać te słowa
Do następnego

Za nami kolejny dzień, który doskonale pokazuje, że są na tym świecie jeszcze inne wartości oprócz pośpiechu, awansu w pracy, pieniędzy... Bardzo WAM wszystkim za to dziękuję i cieszę się, że dane mi było na swej drodze WAS poznać i pisać te słowa

Do następnego

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Kochani moi, to teraz dajemy Ojcu Dyrektorowi miesiąc urlopu
no może dwa
i zabieramy się do pracy, żeby CZD 2010 było jeszcze lepsze i jeszcze cudowniejsze( o ile to możliwe) niż te dotychczasowe.
Zawsze Wam powtarzam, że jesteście cudowni i z takimi ludźmi można góry przenosić

Zawsze Wam powtarzam, że jesteście cudowni i z takimi ludźmi można góry przenosić

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
Max_lt, Z jednej strony mnie wQ..ś bo zabrałeś mi temat, a z drugiej biję Ci pokłony bo po1-sze byłeś pierwszy, a po 2-gie pomyślałeś właściwie. Dołączę swe skromne podziękowania do wszystkich podziękowań. Że dumnym z obecności w gronie, w którym mogłem coś się przyczynić to pisałem już rok temu i nie cza się wtórzyć. Dzięki wszystkim, którzy dawali z siebie wszystko. Można by powiedzieć nie będę wymieniał by nikogo itd. Ale to łatwizna. Spróbuję powyliczać, ale bez uwzględniania zasług i kolejności. ........
No i spróbowałem i dałem se siana, bo nie sposób.
Ale nie mogę przy wszystkich wielkich zasługach pominąć dwóch takich drobnych i prozaicznych. LoVelas co będąc na wyjeździe latał po 100lycy jak tutejszy pomimo awarii autka i Vektor - wielki goniec, co na każde zawołanie był do dyspozycji bez mrugnięcia okiem. Nie wiem czy bez nich impreza by się zawaliła, może nie, ale znacznie ją wspomogli w trudnych, nieoczekiwanych chwilach. Szacuneczek.
No i spróbowałem i dałem se siana, bo nie sposób.
Ale nie mogę przy wszystkich wielkich zasługach pominąć dwóch takich drobnych i prozaicznych. LoVelas co będąc na wyjeździe latał po 100lycy jak tutejszy pomimo awarii autka i Vektor - wielki goniec, co na każde zawołanie był do dyspozycji bez mrugnięcia okiem. Nie wiem czy bez nich impreza by się zawaliła, może nie, ale znacznie ją wspomogli w trudnych, nieoczekiwanych chwilach. Szacuneczek.