Lakiernik poszukiwany
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Lakiernik poszukiwany
Jak w temacie. Powoli zaczynam się rozglądać za lakiernikiem. Będe chciał polakierować boki, czache. Polecacie kogoś w okolicach Warszawy ?
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
jak się kształtują ceny lakierowania z materiałem nie wiem ale myśle że za moto ok 1500pln a może lepiej spróbować czegoś takiego można sobie sporo pokombinować z grafiką: http://www.motoallegro.pl/item641060189 ... ocykl.html
a w razie ślizgu wszystkie kawałeczki sa sklejone
a w razie ślizgu wszystkie kawałeczki sa sklejone
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
-
- teksciarz
- Kontakt:
Całkiem całkiem to wyglada na zdjeciach, z dobrym pomysłem na grafike mogło by być niezłe. Ciekawy tylko jestem trwałości tych naklejek i utraty kolorów na słońcu. 1000 zł za całe moto, wolałbym chyba dopłacić te 500 zł i mieć ładny lakierek.
A co do lakierowania to jeszcze kwestia jakim lakierem, pytałem się u mnie w lakierni to ceny dobrego lakieru(z utwardzaczem i rozpuszcz.) zaczynają się od 70 zł za 100 ml. Myślę, że na całe moto potrzeba koło 0,5-0,7 l.
A co do lakierowania to jeszcze kwestia jakim lakierem, pytałem się u mnie w lakierni to ceny dobrego lakieru(z utwardzaczem i rozpuszcz.) zaczynają się od 70 zł za 100 ml. Myślę, że na całe moto potrzeba koło 0,5-0,7 l.