Kto przygarnie suwaka?
Kto przygarnie suwaka?
W związku z tym, że udało mi się wygospodarować trochę czasu i z prawdziwą przyjemnością zamierzam dołączyć do grona zacnych ownersów w czasie festynu z okazji Dnia Dziecka w CZD mam nieśmiałe pytanko: Czy mógłbym liczyć na jakiś ownersowski kącik do przekimania z soboty na niedzielę 30/31.05.09? Nie potrzebuję wygód, tylko kawałek dachu nad głowę i w sumie 1 bezpieczny metr kw. dla moto.
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
SOWA, dzięki za gościnę w Gnieździe. Tak jak rozmawialiśmy chętnie pomogę Ci w pracach przy wykańczaniu Gniazda. Daj tylko znać. Dzięki.
Ciacho, liczą się intencje i w porę wyciągnięta dłoń. A Celik nie jest taki straszny, On tylko żartuje. Z moich wczorajszych obserwacji wynika, że Celik tak naprawdę groźnym wzrokiem spogląda tylko na Sowę, bo to Sowa (sorka Sowa) kręci się wokół Ciebie non stop i łypie chętnym wzrokiem. Ale raczej spoko, bo śwagrowi chyba by tego nie zrobił?
Dzięki wszystkim za spotkanie. Nie wiem kiedy się teraz zobaczymy, bo nie mam zbyt wiele czasu by śmigać na zloty jak Wy, a i do necika nie często wchodzę, ale co ma wisieć nie utonie.
Jak zwykle serdecznie itd.
Ciacho, liczą się intencje i w porę wyciągnięta dłoń. A Celik nie jest taki straszny, On tylko żartuje. Z moich wczorajszych obserwacji wynika, że Celik tak naprawdę groźnym wzrokiem spogląda tylko na Sowę, bo to Sowa (sorka Sowa) kręci się wokół Ciebie non stop i łypie chętnym wzrokiem. Ale raczej spoko, bo śwagrowi chyba by tego nie zrobił?

Dzięki wszystkim za spotkanie. Nie wiem kiedy się teraz zobaczymy, bo nie mam zbyt wiele czasu by śmigać na zloty jak Wy, a i do necika nie często wchodzę, ale co ma wisieć nie utonie.
Jak zwykle serdecznie itd.

- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
suwak, miło było Cię poznać
Cieszę się, że znalazłeś trochę czasu, żeby pojawić się w CZD. To jedno z naszych "flagowych" przedsięwzięć i właśnie przy takich akcjach okazuje się kto jest z nami
Ty pokazałeś, że jesteś jednym z tych, dzięki którym udało się wszystko zapiąć na ostatni suwak 
Co do Sowy to powiem Ci, że już mi czasem witki opadają. Ostatnio siedział 5 godzin na rusztowaniu za naszym blokiem i myślał, że Go nie widziałem
No ale śwagier to śwagier, więc w końcu Go wpuściłem 
Mam nadzieję, że to co ma wisieć, długo nie powisi i się znowu spotkamy
PozdroVki

Co do Sowy to powiem Ci, że już mi czasem witki opadają. Ostatnio siedział 5 godzin na rusztowaniu za naszym blokiem i myślał, że Go nie widziałem

Mam nadzieję, że to co ma wisieć, długo nie powisi i się znowu spotkamy

PozdroVki

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
To i ja się dołączę do powitań Suwaczku, wiem, że po ostatnio wspólnie spędzonych dniach i nie tylko
mogę do Ciebie tam mówić 
Miło Cię było poznać i zrobić wspólnie coś dla dzieciaczków
Nareszcie pokazałeś się z ludzkiej strony
Do szybkiego zobaczyska

Miło Cię było poznać i zrobić wspólnie coś dla dzieciaczków

Nareszcie pokazałeś się z ludzkiej strony

Do szybkiego zobaczyska

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
No dobra to i ja
Zwracam honor i za ostre traktowanie-przepraszam.
Co nie znaczy że zmieniam zdanie. (naszywka)
Zwracam honor i za ostre traktowanie-przepraszam.
Co nie znaczy że zmieniam zdanie. (naszywka)
Ostatnio zmieniony ndz 31 maja 2009, 20:02 przez wasyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
To są jedne z tych słów, na których najbardziej mi zależało. Zdaję sobie sprawę z tego, że Wasze słowa nakładają na mnie niemałą odpowiedzialność i nie są kadzeniem, ale zobowiązaniem. Tak to rozumiem. Postaram się by Was nie rozczarować. Tymczasem pozdrawiam i trochę żałuję, że znów odjechałem gdzieś w PL, ale wybaczcie, taki lajf.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
Korniik i Wiktor jesteście zazdrośni o Suwaka??? 
Mój drogi Suwaku. Jak sam widzisz są tu tacy co nie dadzą Ci zginąć, i tacy co przygarną i tacy co Cię już lubią pomimo, że Cię długo nie znają
Ownersi jak widzą jakiś młody narybek z zewnątrz to głupieją
Nie martw się, damska strona tej społecznosci będzie Cię bronić
Miło bardzo było Cię poznać i mam nadzieję do rychłego zobaczenia
zaglądaj do nas częściej

Mój drogi Suwaku. Jak sam widzisz są tu tacy co nie dadzą Ci zginąć, i tacy co przygarną i tacy co Cię już lubią pomimo, że Cię długo nie znają

Ownersi jak widzą jakiś młody narybek z zewnątrz to głupieją

Miło bardzo było Cię poznać i mam nadzieję do rychłego zobaczenia

zaglądaj do nas częściej

Moczynos w futrze model 2016 help
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Jaka ja dzisiaj zgodna jestem

Znowu popieram Ciacho, zaglądaj jak najczęściej, a w 3city masz swój drugi dom i czekamy na Ciebie. Może w piątek zawitasz z poznanym na CZD kolegą Achmedem

Czekamy

Mamy dwie miłości-
i