PRZEOGROMNA PROŚBA o POMOC!!!!

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Joaśka
pisarz
pisarz
Imię: Joanna
Kontakt:

PRZEOGROMNA PROŚBA o POMOC!!!!

Post autor: Joaśka » czw 30 paź 2008, 11:52

WITASKI!

Wiem,że może się to wydać śmieszne ale mam prośbę:
czy ktoś z Szanownego GRONA ma namiary na dobrego lekarza REUMATOLOGA zajmującego się leczeniem choroby o nazwie TOCZEŃ RUMIENIOWATY UKŁADOWY.
Albo może ktoś coś słyszał bo w Lublinie są z tym problemy.
Chodzi o moją osobę a konkretnie o tę w/w przypadłość,która mi towarzyszy.
Zwyczajnie nie mogę już pisać - nawet litery na klawiaturze to problem. A rozmowa z kimś to dla mnie katastrofa bo nie mogę mówić.
Znacie kogoś?
Pozdrawiam --- Joaśka
:cry:
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.

Awatar użytkownika
orzyl
klepacz
klepacz
Imię: Piotrek
Kontakt:

Post autor: orzyl » czw 30 paź 2008, 12:05

Hej, mam w rodzinie osobę na to chorą. Pomagamy jej. Jeśli chcesz to mogę spróbować Cię z nią skontaktować. Aktualnie udało się znaleźć leki, które podobno jej pomagają. Odezwij się do mnie w jakiś sposób. PW, tel, e-mail, post na forum.
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...

Awatar użytkownika
Joaśka
pisarz
pisarz
Imię: Joanna
Kontakt:

Post autor: Joaśka » pt 31 paź 2008, 19:01

orzyl pisze:Hej, mam w rodzinie osobę na to chorą. Pomagamy jej. Jeśli chcesz to mogę spróbować Cię z nią skontaktować. Aktualnie udało się znaleźć leki, które podobno jej pomagają. Odezwij się do mnie w jakiś sposób. PW, tel, e-mail, post na forum.
WITAM!
Wielkie Dzięki za odpowiedź.Kontakt z tą osobą byłby wskazany . Jeśli oczywiście będzie możliwy.
Z góry dziękuję i POZDRAWIAM --- Joaśka :grin:
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.

Awatar użytkownika
orzyl
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: orzyl » sob 01 lis 2008, 01:41

chwilowo mam problem ze skontaktowaniem się z nią bo wyjechała do rodziny. Jak tylko będę więdział coś to się odezwę. Dobrze by było gdybyś przypominała co jakiś czas, bo zabiegany jestem :/

Awatar użytkownika
orzyl
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: orzyl » pt 05 gru 2008, 23:49

jeżeli temat nadal akutlany to proszę, odezwij się do mnie na PRIV a skontatuję Cię z tą osobą

ODPOWIEDZ