a tu sluchal ktos wogole nowej CD metallica?????
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
a tu sluchal ktos wogole nowej CD metallica?????
chyba nazwa Wam cos mowi??
podoba sie?
podoba sie?
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
unforgiven to akurat najslabszy kawalek jak dla mnie!!!
a banie czesza np cyanide(zajebiste bebny i bass)
trzy ostatnie z plyty kawalki tez, a kawalek the day that never comes sam w sobie srednio szczegolnie poczatek slaby ale w polaczeniu z klipem robi robote. trzyma napiecie do ost chwili
tak jak magada napisalas zdecyd lepsza od shit anger! tam nie bylo wcakle solowek na git a tu jest w kazdym numerze po kilka
dali rade chlopaki
ave szatan
a banie czesza np cyanide(zajebiste bebny i bass)
trzy ostatnie z plyty kawalki tez, a kawalek the day that never comes sam w sobie srednio szczegolnie poczatek slaby ale w polaczeniu z klipem robi robote. trzyma napiecie do ost chwili
tak jak magada napisalas zdecyd lepsza od shit anger! tam nie bylo wcakle solowek na git a tu jest w kazdym numerze po kilka
dali rade chlopaki

ave szatan
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
narazie tylko 'na szybko' przesłuchałam...i choc na pierwszy rzut 'ucha' nie powala to widzę,że może byc całkiem ciekawie....bębny i bass ???
- zaraz włączam na full ten kawałek 
w sumie ostatnia płyta toola tez po pierwszym przesłuchaniu wydawała mi się srednia,,a teraz....
666

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
wrazenie po drugim tym razem wnikliwym odsłuchaniu...
no no no bardzo interesująca płytka....
może się usmiejesz Luke,ale najbardziej podoba mi się z całej płyty Cyanide ( a'propos znalazłam na jakiejs stronce z recenzjami ankietę pt 'który kawałek bys wyrzucił z płyty i Cyanide zajmuje pierwsze miejsce
, czego zupełnie nie rozumiem )
Unforgiven III - owszem również trafił w moj gust ,ale nie ze względu na tytuł i na to ,że to stosunkowo wolny kawałek - po prostu jest tam parę bardzo fajnych przejsc i momentów
utwór instrumentalny Suicide & Redemption - BARDZO - chyba na równi z Cyanide..
Tak jakos od 6 - 9 tego mi się spodobało,ale to pewnie ze względu na mój wiek ( 69)
Reszty jeszcze sobie posłucham...
Generalnie płytka bardzo daje radę, w końcu słychać konkretną muzę, perkusja, basy, gitara, solówki, ciekawe pomysły w poszczególnych kawałkach ,wiele bardzo dobrych momentów...
Fajnie,bo myslalam,ze Saint Anger to juz duzy krok do zejscia ze sceny..

w sumie ostatnia płyta toola tez po pierwszym przesłuchaniu wydawała mi się srednia,,a teraz....

666

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
wrazenie po drugim tym razem wnikliwym odsłuchaniu...
no no no bardzo interesująca płytka....
może się usmiejesz Luke,ale najbardziej podoba mi się z całej płyty Cyanide ( a'propos znalazłam na jakiejs stronce z recenzjami ankietę pt 'który kawałek bys wyrzucił z płyty i Cyanide zajmuje pierwsze miejsce

Unforgiven III - owszem również trafił w moj gust ,ale nie ze względu na tytuł i na to ,że to stosunkowo wolny kawałek - po prostu jest tam parę bardzo fajnych przejsc i momentów
utwór instrumentalny Suicide & Redemption - BARDZO - chyba na równi z Cyanide..
Tak jakos od 6 - 9 tego mi się spodobało,ale to pewnie ze względu na mój wiek ( 69)

Reszty jeszcze sobie posłucham...

Generalnie płytka bardzo daje radę, w końcu słychać konkretną muzę, perkusja, basy, gitara, solówki, ciekawe pomysły w poszczególnych kawałkach ,wiele bardzo dobrych momentów...
Fajnie,bo myslalam,ze Saint Anger to juz duzy krok do zejscia ze sceny..

- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Re: a tu sluchal ktos wogole nowej CD metallica?????
Gdzieś już słyszłem tą nazwęLuke pisze:chyba nazwa Wam cos mowi??

Właśnie dzisiaj zacząłem słuchać i mi się podoba, ale czytam Wasze posty i coś kawałki mi nie pasują. Także w końcu nie wiem co słuchałem, moze ktoś kojarzy tytuły: Trashed, Under Influences, Back to Anger.?
A udało mi się dotrzeć do Cyanide i jest dobry.
Luke, piszesz o tegorocznym koncercie w Chorzowie? NIe byłem na min ale parę dni później w Pradze było wypas, grali większość starych dobrych kawałków.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Sylwio te kawałki o kórych piszesz są z demo 2008 nie wiem dokladnie o co tu chodzi..
Metallica - New Album 2008 Demo
1- Trashed
2- I.N.U.
3- Under Influences
4- Set Me Free
5- Devour
6- Dead Cell
7- Fetish
8- Throne of Ivory
9- Back to Anger
10- The Soul Right
a kawalki, o których my piszemy sa z albumu 'Death Magnetic', lista utworów pod linkiem
http://www.nuta.pl/plyty/plyta.html?id=4677
Metallica - New Album 2008 Demo
1- Trashed
2- I.N.U.
3- Under Influences
4- Set Me Free
5- Devour
6- Dead Cell
7- Fetish
8- Throne of Ivory
9- Back to Anger
10- The Soul Right
a kawalki, o których my piszemy sa z albumu 'Death Magnetic', lista utworów pod linkiem
http://www.nuta.pl/plyty/plyta.html?id=4677

- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Dzięki Madzix za wyjaśnienie. To właśnie tego słuchałem.
Co do dźwięku na koncercie w Chorzowie też słyszałem że nie najlepiej było. W Pradze natomiast, mały stadion Slavii i dźwięk "przeszywał" od stóp do głowy, rewelka.
Co do dźwięku na koncercie w Chorzowie też słyszałem że nie najlepiej było. W Pradze natomiast, mały stadion Slavii i dźwięk "przeszywał" od stóp do głowy, rewelka.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."