Kumpel prosił mnie o rozpuszczenie wici. mieszkanie i koleżkę zna Pościg więc jakby co to walić do niego po info. w razie zainteresowania proszę o kontakt na PW. podam namiary na gościa.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Osiedle strzeżone "Nordic Star" http://www.nordicstar.pl/ / 2002 rok / Kabaty / 200m do Lasu Kabackiego / 8 – 10 minut do stacji metra Kabaty / bardzo dobra infrastruktura / 46 m2, 3 / 5 piętro / 2 pokoje (sypialnia + salon z aneksem kuchennym) z widokiem na patio z placem zabaw / Łazienka ( z wanną i pralką) / Kuchnia (umeblowana, sprzęt agd; lodówka, piekarnik, płyta elektryczna, zmywarka) / Garderoba / „schowek - szafa” / Internet + Kablówka (Aster) / bez mebli / + podziemne miejsce garażowe + komórka/piwnica.
Koszt najmu: 2200 PLN / miesiąc + opłaty licznikowe, które ograniczają się do płatności za energię elektryczną ( w czynszu jest zawarty ryczałt za wodę C i Z. oraz ogrzewanie, wiec dopłata tylko w przypadku przekroczenia "limitu").
Osiedle jest "nieimprezowe", po 20.00 zakaz używania "ciężkiego sprzętu", ale z drugiej strony jest cicho i spokojnie.
Mieszkanie do wynajęcia - Warszawa
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
mieszkanie
Owszem znam wynajmującego jak i samo ,śliczne mieszkanko.Wynajmujący jest osoba bardzo uczciwą, układną,bezkonfliktową.Samo mieszkanko jest cudownie położone blisko lasu kabackiego ok 5 min z buta.Metro też pod nosem i TESCO 24H tez na wyciągniecie reki.Blisko mieszkania apteka i przychodnia.Mieszkanie bardzo czyste,ciche,bardzo ładna i duża łazienka,garderoba mędrze pomyslana.Polecam mieszkanie bo mieszka ło mi sie zajefajnie,niestety sytuacja zawodowa zmusiła mnie do powrotu.Ważna informacja to taka,ze samochód w podziemnym parkingu stoi przy samej windzie.Osiedla jest nieprawdopodobnie bezpieczne.POLECAM POSCIG.Jak ktoś chce obejrzeć fotki zapraszam na PW