wątek apropo kolegi który miał wypadek na Estakadzie przy Gdańskim (najechal na kraweznik przez rozlany olej i stracil noge w wypadku:
stan Tomka Czarneckiego jest nadal ciężki.
Jego Mama poprosiła, aby osoby, które mogą - oddały krew na Jego rzecz.
Oznacza to, że oddając krew należy podać nazwisko Tomka Czarneckiego i informacje, że leczy się ON w Szpitalu Bródnowskim.
Krew będzie można oddać w Intraco w dniu 5 sierpnia (wtorek) w godzinach od 9:00 do 14:00 (22 piętro, sala konferencyjna).
Pomóżmy naszemu Koledze!!!
Potrzebna krew
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
igor, mozna oddac tez gdzie indziej w jakimkolwiek terminie
[ Dodano: 2008-08-01, 19:12 ]
Aha i sprostowanie - Tomek Czarnecki to nie Czarny od nas (z Pruszkowa). Ten Tomek tez jezdzi honda i pracuje w tej samej branzy co ja.
[ Dodano: 2008-08-01, 19:18 ]
Na stawki to oczywiscie jest duzy budynek wiec podaje jeszcze pietro: 24

[ Dodano: 2008-08-01, 19:12 ]
Aha i sprostowanie - Tomek Czarnecki to nie Czarny od nas (z Pruszkowa). Ten Tomek tez jezdzi honda i pracuje w tej samej branzy co ja.
[ Dodano: 2008-08-01, 19:18 ]
Na stawki to oczywiscie jest duzy budynek wiec podaje jeszcze pietro: 24
A Rh POSITIVE
- igor
- klepacz
- Imię: Igor
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
mrf, to zrozumiałem. jakby ktoś zorganizował akcję to można jakiegoś busa nawet na sobotę zamówić dla klilkudzisięciu osób. ja niestety jestem po urlopie nieco uziemiony i sam nie podjadę w tygodniu o punktu ani nie zorganizuję nic. może przy okazji zlotu w sobotę? może jeszcze nie będzie tyle promili we krwi?