PROśBA DO VIKINGóW !!!!!!!

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

PROśBA DO VIKINGóW !!!!!!!

Post autor: KolczyK » śr 16 lip 2008, 21:46

Vitajcie moi drodzy, doszło do wypadku w wyniku czego zginal moj znajomy z podstawówki, brat mojej koleżanki, którą znam od lat, jest z mojej dzielnicy, razem śmigało się WSKami po lasach i PROSZONY JESTEM O ZAŁATWIENIE GODNEGO KONDUKTU oczywiście motocyklowego.

PRośba skierowana jest szczegolnie do Vikingow z wiadomego powodu, inni mile widziani, jesli są przejazdem lub mają poprostu taki sobie moment pośmigania, że zachaczą o pomorze :shock:

Pogrzeb odbędzie się w sobotę lub piątek, bardziej prawdopodobna jest sobota, ponieważ trwa sekcja.

PROSZE NAPISAć KTO EWENTUALNIE SIE PISZE W PIATEK LUB SOBOTE ? Ja bede bez wzgledu na czas ...... :cry CZEKAM NA DECYZJE RODZICOW, ale chyba będzie na TAK co do konduktu

ps. stworzyłem temat tutaj bo sam go skasuje potem a w offtopie nie mam władzy :P
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: KolczyK » śr 16 lip 2008, 23:00

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/new ... news=28859

On byl mlody ona taka piekna.........zone kochajaca mial a dziecko jeszcze wspanialsze......

co do sytuacji ..... tylko On wie co tak naprawde sie wydarzylo .....

tarzan
pisarz
pisarz
Imię: Krzysztof

Post autor: tarzan » czw 17 lip 2008, 10:55

[*]

Wyrazy wspolczucia dla rodziny i bliskich :sad:

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: KolczyK » czw 17 lip 2008, 11:09

SOBOTA GODZ. 9:30 SPOTYKAMY SIę PRZY URZęDZIE MIEJSKIM W RUMI ( na głównej przelotowej Gdynia - Wejherowo) Urzad miejski jadąc od Wejherowa jest za wiaduktem w Rumi pierwsze światła w lewo i odrazu jest parking, a jadąc z Gdyni za salonem Toyoty na światłach w prawo na parking )

wszystko już wiadomo, o 10 msza św. i chciałbym kto się zadeklaruje żeby był już na początku, gdyż chcemy podjechać pod kościół żeby usłyszał....i jak bedziemy odjezdzac też........a kondkut prowadzimy niedaleko, bo na ul. Górniczą więc polecimy prawym pasem hamując jedynie prawy. na miejscu się dogadamy

[ Dodano: 2008-07-17, 11:11 ]
OBIECAłEM, żE BEDZIE NAS JAK NAJWIECEJ TYLKO BEDE W STANIE ZALATWIC, KTO MA WOLNY CZAS PODJEDźCIE PROSZE......

Awatar użytkownika
figaro
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Tomasz
województwo: pomorskie

Post autor: figaro » czw 17 lip 2008, 13:41

[*]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
Ruda
bywalec
bywalec
Imię: Piotr

Post autor: Ruda » pt 18 lip 2008, 21:47

Kolczyku będziemy, dzisiaj bylismy chwilke na SP i zwerbowaliśmy jeszcze parę maszym. Chłopaki obiecali, a czy dotrzymaja słowa ?? zobaczymy jutro

R
Mam dwie miłości-Rodzinę i motocykle
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » ndz 20 lip 2008, 13:19

[*]
Obrazek

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: KolczyK » wt 22 lip 2008, 00:05

Szczegolnie rodzina i przyjaciele a na koncu skromny JA chcielisby bardzo cieplo podziekowac za piekny rytual, bylo NAs okolo 50 maszyn, nie spodziewalem sie i w oku sie kreci .....ze jednak widac jednosc.....u motocyklistow....dzieki Wam za to, to bylo bardzo wazne dla niego......a szczegolnie dla tych, ktorzy tego dla nie go chcieli, najblizsza rodzina dziekuje z calego serca....! a przyjaciele byli poprostu bladzi jak prowadzilem do kosciola te wszyskie maszyny, jeszcze raz dziekuje

ODPOWIEDZ