Nagonka na motocyklistów
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
Nagonka na motocyklistów
Dopiero co bylo CZD...domy dziecka odwiedzanew przez motocyklistów...a juz Polsat musial dac sprostowanie
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... lemy_.html
[ Dodano: 2008-06-05, 09:54 ]
a koles bez kasku ze szlugiem musialo byc ukartowane...ile tyś. km robi sie po wawie...czy ktos widzial takiego typa? żal.pl
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... lemy_.html
[ Dodano: 2008-06-05, 09:54 ]
a koles bez kasku ze szlugiem musialo byc ukartowane...ile tyś. km robi sie po wawie...czy ktos widzial takiego typa? żal.pl
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Ten materiał to porażka, pare filmików z JuTuba i już reportaż gotowy...
A ten koleś to na pierdziawce 125 kuśtyka, a nie na motocyklu
Tak samo jak ten materiał z latającą 206 na winku, co to ma do rzeczy ??????? I jeszcze nazwać skuterynke motocyklistą buahahahahah....
Wg mnie takie newsy tylko jeszcze podrzedzają agresję u starych dziadów na motocyklistów, a potem taki jełop otwiera specjalnie drzwi w ciężarówce jak motonita się przeciska w korku
A ten koleś to na pierdziawce 125 kuśtyka, a nie na motocyklu

Wg mnie takie newsy tylko jeszcze podrzedzają agresję u starych dziadów na motocyklistów, a potem taki jełop otwiera specjalnie drzwi w ciężarówce jak motonita się przeciska w korku

- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Kierowca "Warszawy" z filmiku...zaloze sie ze to byl 60-70 letni dziadek ktory na sama mysl o wyjezdzie na miasto mial pelne gacie, bo w jego czasach jak wyjechal samochodem to i spotkal drugie auto na drodze to mogl powiedziec: "byl ruch na miescie".
"Maluchy", "Duze Fiaty", "Trabanty" itp. jak takich mijam to zwlaniam do min. bo nigdy nie wiadomo co kierowcy Alzhaimer szepnie do ucha i jak Parkinskon poprowadzie reke.
Co do reportazu... Ale mamy zjeb**e media w tym kraju... Myslalem ze sezon czy dwa sie powyzywaja i sobie odpuszcza, ale na wiesniakow nie ma sily.
"Maluchy", "Duze Fiaty", "Trabanty" itp. jak takich mijam to zwlaniam do min. bo nigdy nie wiadomo co kierowcy Alzhaimer szepnie do ucha i jak Parkinskon poprowadzie reke.
Co do reportazu... Ale mamy zjeb**e media w tym kraju... Myslalem ze sezon czy dwa sie powyzywaja i sobie odpuszcza, ale na wiesniakow nie ma sily.
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Ale żenada.. nie chodzi mi nawet o materiał że motocykliści to ZUO i NIEDOBRO, bo to wiadomo, poszukiwanie sensacji. Ale wsadzanie brata pani szanownej redaktor, który nawet jedynki nie potrafi wrzucić, bez kasku i ten szlug.. co on ku*** całą warszawę z kiepem w mordzie przejechał, przecież by mu szczęka odpadła.
Paniusia najwidoczniej dostała awans prosto z Fuck'tu czy innego superexpresu i stwierdziła że skoro tam to przechodziło nagminnie, to czemu miałoby i tu nie przejść.
Szkoda gadać nawet.
[ Dodano: 2008-06-05, 16:23 ]
Dziadzia też dobry, jeden z drugim:
"- Jedzie taki motocyklista obok mnie i mnie wyprzedza, no to przecież to jest.."
Kto z was, Łachudry, śmie wyprzedzać kierowców!
"wyprzedzają na trzeciego czy czwartego"
Na pietnastego ku*** od razu... aaaarghh!!!!!!!
Paniusia najwidoczniej dostała awans prosto z Fuck'tu czy innego superexpresu i stwierdziła że skoro tam to przechodziło nagminnie, to czemu miałoby i tu nie przejść.
Szkoda gadać nawet.
[ Dodano: 2008-06-05, 16:23 ]
Dziadzia też dobry, jeden z drugim:
"- Jedzie taki motocyklista obok mnie i mnie wyprzedza, no to przecież to jest.."
Kto z was, Łachudry, śmie wyprzedzać kierowców!
"wyprzedzają na trzeciego czy czwartego"
Na pietnastego ku*** od razu... aaaarghh!!!!!!!
Nie no pieknie, ja, Ty, On, Oni itp wszyscy jestesmy przestepcami z zalozenia, wszyscy zapier.. i zawsze jest nasza wina, trzy dni temu mialem taka sytuacje ze wyprzedzalem stojace samochody w korku bezpiecznie i grzecznie nie wiecej niz 30km/h i jakiemus balwanowi to sie nie spodobalo i postanowil mnie nastraszyc gdy go wyprzedzalem i tym sposobem mam do zrobienia prawa strone motocykla
skad sie biora takie polglowki...?
Reportaz to zenada, a wypowiedzi dziadkow heh bez komentarza!!!no i koles z cmikiem

Reportaz to zenada, a wypowiedzi dziadkow heh bez komentarza!!!no i koles z cmikiem
-
- teksciarz
- Imię: Arek
Szkoda cokolwiek komentować... A to jeszcze nawet nie początek sezonu ogórkowego - a wtedy to się dopiero zacznie. Generalnie to wniosek nasuwa mi się tylko jeden - dalej jeździć tak jak jeździmy a całą resztę mieć w dupie i tyle. I niech naszym zmartwieniem będzie tylko to abyśmy zawsze mieli za co zatankować pod korek
Pozdrowienia dla wszystkich

Pozdrowienia dla wszystkich
-
- pisarz
- Imię: Krzysztof
Jak co roku musi sie pojawic jakis dyzurny temat o ZŁYCH motocyklistach tylko dlaczego w taki sposob i jakim prawem ?
Nikomu jakos nie przyjdzie do glowy temat jak poprawic bezpieczenstwo motocyklistow na naszych pseudo drogach , jak uswiadamiac kierowcow samochodow by czesciej spogladali w lusterka i ze motocyklista jest takim samym pelnoprawnym uzytkownikiem drogi jak kierowca samochodu.
Nikt wczesniej sie nie zastanowi nad tym ze taka informacja oparta na jakis starych filmikach nakreconych kilka lat temu i przy udziale podstawionych osob tylko pogarsza sytuacje na drogach bo wzbudza agresje do motocyklistow .
I tu sie wlasnie nasuwa G O F E R Twoja mysl ze az strach pomyslec ilu motocyklistow ucierpi po takim materiale po ktorym jakis idiota w ramach zemsty otworzy w korku drzwi albo zajedzie droge lub chociazby dla jaj postraszy motocykliste w ruchu
I tu(sorry ze sie powtorzylem) juz glowa takiego dziennikarza jest zbyt pusta zeby najpierw sie zastanowic jakie moga byc skutki po odbiorze takiej informacji przez rzesze milionow Polakow.
Tragedia
Nasze media schodza na psy.
Nikomu jakos nie przyjdzie do glowy temat jak poprawic bezpieczenstwo motocyklistow na naszych pseudo drogach , jak uswiadamiac kierowcow samochodow by czesciej spogladali w lusterka i ze motocyklista jest takim samym pelnoprawnym uzytkownikiem drogi jak kierowca samochodu.
Nikt wczesniej sie nie zastanowi nad tym ze taka informacja oparta na jakis starych filmikach nakreconych kilka lat temu i przy udziale podstawionych osob tylko pogarsza sytuacje na drogach bo wzbudza agresje do motocyklistow .
I tu sie wlasnie nasuwa G O F E R Twoja mysl ze az strach pomyslec ilu motocyklistow ucierpi po takim materiale po ktorym jakis idiota w ramach zemsty otworzy w korku drzwi albo zajedzie droge lub chociazby dla jaj postraszy motocykliste w ruchu

I tu(sorry ze sie powtorzylem) juz glowa takiego dziennikarza jest zbyt pusta zeby najpierw sie zastanowic jakie moga byc skutki po odbiorze takiej informacji przez rzesze milionow Polakow.
Tragedia

Nasze media schodza na psy.