Nagonka na motocyklistów

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Nagonka na motocyklistów

Post autor: WiktorVFR » czw 05 cze 2008, 09:53

Dopiero co bylo CZD...domy dziecka odwiedzanew przez motocyklistów...a juz Polsat musial dac sprostowanie

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... lemy_.html

[ Dodano: 2008-06-05, 09:54 ]
a koles bez kasku ze szlugiem musialo byc ukartowane...ile tyś. km robi sie po wawie...czy ktos widzial takiego typa? żal.pl

Awatar użytkownika
Jonecki
teksciarz
teksciarz
Imię: Hubert
Kontakt:

Post autor: Jonecki » czw 05 cze 2008, 10:26

No cóż, ''sezon ogórkowy'' musiał być jakoś rozpoczęty.
Sens tkwi w bezsensie sensu...

Awatar użytkownika
Piotras
klepacz
klepacz
Imię: Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotras » czw 05 cze 2008, 10:52

Ten materiał to porażka, pare filmików z JuTuba i już reportaż gotowy...

A ten koleś to na pierdziawce 125 kuśtyka, a nie na motocyklu :???: Tak samo jak ten materiał z latającą 206 na winku, co to ma do rzeczy ??????? I jeszcze nazwać skuterynke motocyklistą buahahahahah....

Wg mnie takie newsy tylko jeszcze podrzedzają agresję u starych dziadów na motocyklistów, a potem taki jełop otwiera specjalnie drzwi w ciężarówce jak motonita się przeciska w korku :shock:
BikePics_____________________________________Picasa

Awatar użytkownika
Unicron
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Unicron » czw 05 cze 2008, 11:21

Co roku wychodzą z 2-3 takie "reportaże" i z przykrością muszę stwierdzić, że z roku na rok są na coraz niższym poziomie - wydawało by się, że ludzie już sie z nami oswoili (choćby ze względu na naszą liczbę), ale fakty niestety mówią same za siebie :???:
Pozdrawiam
Unicron

www.vfr800.prv.pl

Awatar użytkownika
Arturo
klepacz
klepacz
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Arturo » czw 05 cze 2008, 11:51

Kierowca "Warszawy" z filmiku...zaloze sie ze to byl 60-70 letni dziadek ktory na sama mysl o wyjezdzie na miasto mial pelne gacie, bo w jego czasach jak wyjechal samochodem to i spotkal drugie auto na drodze to mogl powiedziec: "byl ruch na miescie".
"Maluchy", "Duze Fiaty", "Trabanty" itp. jak takich mijam to zwlaniam do min. bo nigdy nie wiadomo co kierowcy Alzhaimer szepnie do ucha i jak Parkinskon poprowadzie reke.

Co do reportazu... Ale mamy zjeb**e media w tym kraju... Myslalem ze sezon czy dwa sie powyzywaja i sobie odpuszcza, ale na wiesniakow nie ma sily.
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » czw 05 cze 2008, 12:04

widzialem to w tv , ladnie pojechali :) ale szczerze to mam to w dupie i tak bede zapier.. na gumie a ze ludzie sa tepi to lykaja co im podsunac pod nos, tak zawsze bylo i juz bedzie szczerze zwisa mi to co sobie o mnie mysla
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

Awatar użytkownika
JuNioR
klepacz
klepacz
Imię: Przemek
Kontakt:

Post autor: JuNioR » czw 05 cze 2008, 16:19

Ale żenada.. nie chodzi mi nawet o materiał że motocykliści to ZUO i NIEDOBRO, bo to wiadomo, poszukiwanie sensacji. Ale wsadzanie brata pani szanownej redaktor, który nawet jedynki nie potrafi wrzucić, bez kasku i ten szlug.. co on ku*** całą warszawę z kiepem w mordzie przejechał, przecież by mu szczęka odpadła.
Paniusia najwidoczniej dostała awans prosto z Fuck'tu czy innego superexpresu i stwierdziła że skoro tam to przechodziło nagminnie, to czemu miałoby i tu nie przejść.
Szkoda gadać nawet.

[ Dodano: 2008-06-05, 16:23 ]
Dziadzia też dobry, jeden z drugim:
"- Jedzie taki motocyklista obok mnie i mnie wyprzedza, no to przecież to jest.."

Kto z was, Łachudry, śmie wyprzedzać kierowców!

"wyprzedzają na trzeciego czy czwartego"

Na pietnastego ku*** od razu... aaaarghh!!!!!!!

Awatar użytkownika
sensi
klepacz
klepacz
Imię: pawel
województwo: poza granicą Polski

Post autor: sensi » czw 05 cze 2008, 16:49

coz, jest tylko jedno slowo na taki material- zenada. stare filmy z you tube i koles z petem ktorego pewnie zgarneli z ulicy. ktos sie nie przepracowal ale przeciez sezon ogorkowy sie zaczyna...

Tomasz

Post autor: Tomasz » czw 05 cze 2008, 17:08

Nie no pieknie, ja, Ty, On, Oni itp wszyscy jestesmy przestepcami z zalozenia, wszyscy zapier.. i zawsze jest nasza wina, trzy dni temu mialem taka sytuacje ze wyprzedzalem stojace samochody w korku bezpiecznie i grzecznie nie wiecej niz 30km/h i jakiemus balwanowi to sie nie spodobalo i postanowil mnie nastraszyc gdy go wyprzedzalem i tym sposobem mam do zrobienia prawa strone motocykla :drool skad sie biora takie polglowki...?
Reportaz to zenada, a wypowiedzi dziadkow heh bez komentarza!!!no i koles z cmikiem

arek
teksciarz
teksciarz
Imię: Arek

Post autor: arek » czw 05 cze 2008, 17:25

Szkoda cokolwiek komentować... A to jeszcze nawet nie początek sezonu ogórkowego - a wtedy to się dopiero zacznie. Generalnie to wniosek nasuwa mi się tylko jeden - dalej jeździć tak jak jeździmy a całą resztę mieć w dupie i tyle. I niech naszym zmartwieniem będzie tylko to abyśmy zawsze mieli za co zatankować pod korek :biggrin
Pozdrowienia dla wszystkich

Awatar użytkownika
Yaco
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: Yaco » czw 05 cze 2008, 21:53

WDUPIEMAMTO
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » czw 05 cze 2008, 22:48

Mam wyjeb.....
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Awatar użytkownika
G O F E R
pisarz
pisarz
Imię: Rafał
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: G O F E R » czw 05 cze 2008, 22:50

Niestety jest to kolejny "rezerwowy" temat, taka zapchajdziura dla oglądaczy telenowel.
Jeb...ny polsat nie zdaje sobie sprawy że jak taki reportaż trafi na jakiś tępy łeb to po1 w to uwierzy, a po 2 zrobi na ulicy jakąś głupotę...

tarzan
pisarz
pisarz
Imię: Krzysztof

Post autor: tarzan » pt 06 cze 2008, 00:16

Jak co roku musi sie pojawic jakis dyzurny temat o ZŁYCH motocyklistach tylko dlaczego w taki sposob i jakim prawem ?
Nikomu jakos nie przyjdzie do glowy temat jak poprawic bezpieczenstwo motocyklistow na naszych pseudo drogach , jak uswiadamiac kierowcow samochodow by czesciej spogladali w lusterka i ze motocyklista jest takim samym pelnoprawnym uzytkownikiem drogi jak kierowca samochodu.

Nikt wczesniej sie nie zastanowi nad tym ze taka informacja oparta na jakis starych filmikach nakreconych kilka lat temu i przy udziale podstawionych osob tylko pogarsza sytuacje na drogach bo wzbudza agresje do motocyklistow .

I tu sie wlasnie nasuwa G O F E R Twoja mysl ze az strach pomyslec ilu motocyklistow ucierpi po takim materiale po ktorym jakis idiota w ramach zemsty otworzy w korku drzwi albo zajedzie droge lub chociazby dla jaj postraszy motocykliste w ruchu :cry

I tu(sorry ze sie powtorzylem) juz glowa takiego dziennikarza jest zbyt pusta zeby najpierw sie zastanowic jakie moga byc skutki po odbiorze takiej informacji przez rzesze milionow Polakow.
Tragedia :cry

Nasze media schodza na psy. :cry

Awatar użytkownika
Shoov
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Shoov » pt 06 cze 2008, 12:18

Materiał porażka ale że prawda lezy gdzieś pośrodku to chyba jest jasne nie? :lol:

ODPOWIEDZ