MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka...
MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka...
Koledzy i koleżanki ma ktoś może z Was takie naklejki albo iwe gdzie mozna je dostac ( najlepiej za darmo) bo w necie mozna kupic ale za 6-8 zł a jesli chce obkleic polowe samochodu to troche zaplace:) Szczerze mam dosyc sorry za wyrazenie debili ktorzy nie wiem jakim prawem siedza za kolkiem a szczegolnie tych co dla zartu strasza bo to k... takie smieszne ze hoho, jednemu takiemu ostatnio o malo glowy kaskiem nie rozwalilem i zaluje ze tego nie zrobilem , probowal nastraszyc jak omijalem w korku ale mu nie wyszlo i we mnie walnal, szczescie ze drugim pasem nic nie jechalo, wina oczywiscie moja bo pas ruchu jeden...wrrr
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
odezwe sie w sprawie naklejek niebawem, w 3miesice bylo do tego dojscie (bylo) zobaczymy czy jest dalej
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Popytam, poszukam, w domu czy mam jeszcze jakies sztuki, rudej ostatnio dałem kilka bo u kumpla w knajpie były ale może jeszcze maja znajomi co je robili 

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
Poszukajcie i popytajcie proszę, będe zobowiązany a z Unicornem się podzilę napewno, w koncu sie zanmy nie od dzis:)
Numer z checia bym dal i z zasady nie jestem wsciwy ale tu chyba zrobie wyjatek, szczerze mialem zamiar i mam zamiat pare naklejek podrzucic mu w nocy na jego pieknego czarnego pasacika, zólte beda pieknie sie komponowac
Apropos winy niestety moja bo na tym odcinku byla linia ciagla...
Numer z checia bym dal i z zasady nie jestem wsciwy ale tu chyba zrobie wyjatek, szczerze mialem zamiar i mam zamiat pare naklejek podrzucic mu w nocy na jego pieknego czarnego pasacika, zólte beda pieknie sie komponowac

Apropos winy niestety moja bo na tym odcinku byla linia ciagla...
- Kornik
- ostry klepacz
Tomek te naklejki niesa poto żeby bezmyslnie obklejac czyjeś samochody!!! Jak chcesz to wymyśl cos innego bo do tego naklejek ja przynajmniej nie załatwie !!!
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- Daniel
- klepacz
- Imię: Daniel
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Racja. Idea naklejania tych naklejek jest całkiem inna. Nic na siłe! Nie na znaki drogowe czy przystanki a tym bardziej na czyjeś auto. Nawet jeśli chodzi o auto debila..... Miałem kilka takich naklejek ale wszystkie już nakleiłem. Ta akcja wzięła się zdajsie z Forum Motocyklistów więc może tam popytajcie.
Swoją drogą nie wiedziałem że już ktoś wpadł na pomysł żeby na tej akcji zarobić i sprzedaje podróby na allegro.... Ja swego czasu mogłem mieć każdą ilość za darmo właśnie od ludzi z Forum Mtocyklistów.
Swoją drogą nie wiedziałem że już ktoś wpadł na pomysł żeby na tej akcji zarobić i sprzedaje podróby na allegro.... Ja swego czasu mogłem mieć każdą ilość za darmo właśnie od ludzi z Forum Mtocyklistów.
Try before you die!
- Kornik
- ostry klepacz
Daniel, dokładnie FOrum Motocyklistów to organizowało inauguracja była w Tattoo Barze na warszawskim ursynowie i znajomy to rozdawał 

Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
dostałem kilka kiedyś, była akcja i wtedy rozdawano to za darmoche. dałem chyba linki do stron gdzie można je otrzymać, pod moją podeszła woda i się drze, od słońca wyblakło, no ale nie wymagajmy za wiele.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt: