Motobazar Wrocek

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Motobazar Wrocek

Post autor: robsonic » ndz 27 kwie 2008, 19:44

Vitojta!!!!
Był ktoś może na tym motobazarze???? Impra fajna i pogoda też była, ale dojazd i wyjazd z tamtąd.... masakra!!!! Tak wszystko rozkopane i popier.... że godzine jeżdziłem w kółko!!! W końcu wyjechałem na jakąś wiochę i cudem dojechałem do głównej drogi :evil:
ale zakupy się udały :razz:

Awatar użytkownika
Jonecki
teksciarz
teksciarz
Imię: Hubert
Kontakt:

Post autor: Jonecki » ndz 27 kwie 2008, 20:07

Ja też tam byłem, narodu od groma. Bajzel z roku na rok robi sie coraz większy, jeszcze 3 lata wstecz było może 1/3 tego co dzisiaj widziałem,ale i tak było zaj...... Cieszy coraz większa popularność tego "sportu" w naszym kraju. Najbardziej zaskoczyła mnie spora ilość młodzieży i dzieci wprowadzanych już od tak młodego wieku w motocyklowy świat- serce rośnie. A co sie tyczy dojazdu.... to rzeczywiście do du... :evil:
Sens tkwi w bezsensie sensu...

Awatar użytkownika
Radarro
klepacz
klepacz
Imię: Radek
województwo: śląskie

Post autor: Radarro » ndz 27 kwie 2008, 23:03

Jonecki pisze:Ja też tam byłem, narodu od groma. Bajzel z roku na rok robi sie coraz większy, jeszcze 3 lata wstecz było może 1/3 tego co dzisiaj widziałem,ale i tak było zaj...... Cieszy coraz większa popularność tego "sportu" w naszym kraju. Najbardziej zaskoczyła mnie spora ilość młodzieży i dzieci wprowadzanych już od tak młodego wieku w motocyklowy świat- serce rośnie. A co sie tyczy dojazdu.... to rzeczywiście do du... :evil:
Bylem tez, nawet sie z Joneckim na chwile spiknelismy :smile: Ale ze bylo duuuzo chodzenia to dlugo nie pogadalismy. Ale bankowo bedzie jeszcze okazja.

Dojazd - no najlepiej nie jest. Ale jest plan ze rozkopana ulice skoncza do czerwca. Czyli realnie jak to we Wro do konca roku powinni zdazyc :evil:

W nocy wracalem z imprezki, to juz sprzedawcy jechali sie rozstawiac, pytali i kleli na dojazd tam :grin:

VFR-y byly. 2 rc46 na przyczepie z Kutna, plus jedna w rocznicowym malowaniu, plus chyba 2 36-tki ale nie na sprzedaz i jeszcze biale rc24 (?). I duuuuuuzo wszelakiego innego sprzetu.
Biznes rosnie w sile, widac ze motongi z roku na rok popularniejsze sa. Oby tak dalej, a moze jakies lobby motocyklowe sie pojawi i bedzie o nas glosniej.

Pozdrowki
Radarro

ODPOWIEDZ