Michelin Pilot Road 2
- tomaszn750
- zadomowiony
- Imię: Tomek
- województwo: śląskie
Michelin Pilot Road 2
panowie czy warto kupic Michelin Pilot Road 2 z DOTem 3508 za 300 zł, nowa opona lezakowana z 12 miesięczna gwarancją???
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
Re: Michelin Pilot Road 2
no w tej cenie widywałem lepsze okazje
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Piszesz o komplecie,przodzie,tyle???
Jeśli opona ma gwarancje,nie jest spękana i bez problemu da się ją wyważyć to ja bym brał do RC 36,często opony na sprzętach są starsze i ludzie używają.
Jedynie myśle o tym,że nawet nowa jest dość twarda i z biegiem lat guma miększa się nie robi,ale sam wiesz najlepiej jak moto wykorzystujesz i jaki sposób jazdy lubisz. Ja bym brał,jedynie spróbuj coś utargować.
Jeśli opona ma gwarancje,nie jest spękana i bez problemu da się ją wyważyć to ja bym brał do RC 36,często opony na sprzętach są starsze i ludzie używają.
Jedynie myśle o tym,że nawet nowa jest dość twarda i z biegiem lat guma miększa się nie robi,ale sam wiesz najlepiej jak moto wykorzystujesz i jaki sposób jazdy lubisz. Ja bym brał,jedynie spróbuj coś utargować.
- Chris-Zg
- pisarz
- Imię: Christian
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
A ja bym nie kupił, cholera wie jak to składowane było. Opona już ma 6 lat na karku, potrzymasz ją pewnie min. 2lata (chyba że sprzedaż moto albo tłuczesz kupę km) I będziesz jeździł na oponie która ma 8lat!
A z innej beczki to 300zl za taka oponę dupy nie urywa.
A z innej beczki to 300zl za taka oponę dupy nie urywa.
Czerwone są najszybsze!
- paawel
- bywalec
- Imię: Paweł
- województwo: mazowieckie
Witam,
Kupiłem metzelera sportec nowego 120 dot ...08 za 200 zł...także zgadzam się z kolegami że cena 300 nie powala...
Kupiłem metzelera sportec nowego 120 dot ...08 za 200 zł...także zgadzam się z kolegami że cena 300 nie powala...
paawel
-
- teksciarz
- Kontakt:
pytanie czy to przód, czy tył, czy komplet, tylko przy komplecie w ogóle bym rozważał zakup, pojedyńczą ze swieżym dotem kupisz chyba niedużo drożej, a cholera wie co to jest, opony pełnowartościowe maja max 36miesięcy, poźniej to tylko sprzedawca chyba odpowiada za gwarancję, a nie producent, a reklamować oponę to chyba jest problem, bo Ci powiedzą że za szybko najechałeś na krawężnik i dlatego wybuchła. Nie kupuj g..na bo sie jeszcze wbijesz w większe koszty
- Chris-Zg
- pisarz
- Imię: Christian
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
Kolega ma pewnie do kupienia opone na tyl za taka kase.
Czerwone są najszybsze!
-
- bywalec
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Przyznam szczerze, że na czym jak na czym ale na oponach nie warto oszczędzać. Tak na prawdę ten niewielki skrawek gumy jest jedynym elementem trzymającym nas na tym ziemskim padole...
Ja bym nie ryzykował zakładania strych gum. Nie bez powodu za nową oponę uznaje się nie starszą niż 3 lata.
Dawno temu jak kupowałem pierwsze moto, to po kupnie jeździłem na dość leciwych oponach w które był wyposażony - jak dobrze pamiętam były to 7 letnie Pirelki Diablo Corsa. Jako, że nie byłem zbyt doświadczony to przyjmowałem pewne zachowania moto jako "ten typ tak ma". W końcu wymieniłem opony na nowe, świeże, kilkumiesięczne. Od tego czasu opony tylko nówki. Wydasz tego tysiaka z hakiem ale radość z jazdy inna, bezpieczeństwo inne i w ogólnym rozrachunku wychodzisz na plus.
Ale to jest tylko moje osobiste zdanie i mogę się mylić....

Ja bym nie ryzykował zakładania strych gum. Nie bez powodu za nową oponę uznaje się nie starszą niż 3 lata.
Dawno temu jak kupowałem pierwsze moto, to po kupnie jeździłem na dość leciwych oponach w które był wyposażony - jak dobrze pamiętam były to 7 letnie Pirelki Diablo Corsa. Jako, że nie byłem zbyt doświadczony to przyjmowałem pewne zachowania moto jako "ten typ tak ma". W końcu wymieniłem opony na nowe, świeże, kilkumiesięczne. Od tego czasu opony tylko nówki. Wydasz tego tysiaka z hakiem ale radość z jazdy inna, bezpieczeństwo inne i w ogólnym rozrachunku wychodzisz na plus.
Ale to jest tylko moje osobiste zdanie i mogę się mylić....

- tomaszn750
- zadomowiony
jest to tył, 170/60/17
dziś kupiłem przód za 350 zł z DOT 0614
dziś kupiłem przód za 350 zł z DOT 0614
- tomaszn750
- zadomowiony